Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Poskytovatelé
Praktické zkušenosti s poskytovateli internetového připojení a kvalitou jejich služeb.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
anonym (neregistrovany)
12.08.2010, 16:10
ADSL od T-Mobile
Mám dotaz T-mobile mě nabídl internet za 400 měsíčne po dobu 2 let rychlost prý 12 MB chci se zeptat na zkušenosti stím to poskytovatelem děkuji
anonym (neregistrovany)
26.08.2010, 13:01
Re:
ADSL od T-Mobile mám od doby kdy to ještě byly ČRa a musím říct, že první měsíc z objednané linky 20 MBit šlo 16 MBit a pak klesla reálná rychlost někam k 10 MBit, prý údajně díky špatnému stavu zemního vedení (bydlím 300 m od úsředny). Nyní mi nabídli při podpisu dodatku na další rok slevu 10% takže je to levnější.
Nicméně po nedávných bouřkách (nevím co se kde zprasilo), šla rychlost rapidně dolů, dnes budu psát na podporu, co se děje....
Nicméně po nedávných bouřkách (nevím co se kde zprasilo), šla rychlost rapidně dolů, dnes budu psát na podporu, co se děje....
Pavel (neregistrovany)
23.09.2010, 22:07
Re:
No co se asi tak deje :D t-mobile prodal volný porty na ustředně a na tvoji ustřednu si napichli dalši proto to i šlo dolu, všichný prasite 02 jak je to pomalé atd, ale t-mole to teprv rozjiždi a dejte tomu čas a bude to to samé jak u telefoniky :) Akorat že u t-mobile ještě odejde se zapisem do SOLUSU)database dlužniku)