Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Poskytovatelé
Praktické zkušenosti s poskytovateli internetového připojení a kvalitou jejich služeb.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
anonym (neregistrovany)
27.08.2010, 11:53
Výpadek ADSL???
Zdravím, nevíte co se děje? V lokalitě OPAVSKO nejde, nebo jen velmi špatně funguje ADSL internet od O2. Při volání na techlinku O2 automat řekne, že mají poruchu na které pracují a spojení na operátora je ani po 30ti minutách nemožné. Nevíte co se stalo a komu všemu nejde net?
Moje lokalita OPAVSKO , Štěpánkovice a KObeřice - ani v jedné vesnici nejde net.
Díky za inf
Moje lokalita OPAVSKO , Štěpánkovice a KObeřice - ani v jedné vesnici nejde net.
Díky za inf
anonym (neregistrovany)
27.08.2010, 16:45
Re:
Zasáhlo zřejmě všechny, příčina - výpadek DNS serverů. Stačí mít doma někde napsán nějaký veřejný záložní DNS server a ten si nastavit, např. od googlu. Vlastní internet šel, ale nebyl dostupný server pro překlad doménových jmen na IP adresy. Přenastavil jsem jiné než automitcké DNS od O2 a běželo to krásně.
Jak to nastavit poradí chytrý strýček google.
Problémy s DNS servery jsou v ČR časté, jsou častým cílem různých počítačových útoků.
Jak to nastavit poradí chytrý strýček google.
Problémy s DNS servery jsou v ČR časté, jsou častým cílem různých počítačových útoků.
xxx (neregistrovany)
23.09.2010, 21:10
Re:
Ale blbost , bez tak pracuješ u O2 , a včera jste si hraly na vláček a běhaly kolem servru a zavařilo ho :)
(doufám že všichni vite co to znamená hrát si na vlaček ? že ne tak tedy : to so domluvite z kolegy z práce (u O2 častá praxe)svlíknete se do naha , seženete indulonu a pak už je to snad jasne Oca. do dír. atd a máte vlaček )
(doufám že všichni vite co to znamená hrát si na vlaček ? že ne tak tedy : to so domluvite z kolegy z práce (u O2 častá praxe)svlíknete se do naha , seženete indulonu a pak už je to snad jasne Oca. do dír. atd a máte vlaček )
anonym (neregistrovany)
27.08.2010, 18:50
Re:
Nevíte někdo jak to vypadá s opravami? služba má stále výpadky a podporu se nelze dovolat..