Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Poskytovatelé
Praktické zkušenosti s poskytovateli internetového připojení a kvalitou jejich služeb.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
anonym (neregistrovany)
10.10.2010, 18:52
Jakého poskytovatele vybrat?
hoj,
nemám moc přehled a jsem vcelku laik...budu se stěhovat a budu shánět poskytovatele netu. Ale nevím jakou službu vybrat, jestli jít do ADSL přes pevnou (pevná tam je) a nebo sáhnout po mobilním providerovi (mám T-Mobile). Moje požadavky jsou: cena do 1000,- Kč, rychlost k běžným potřebám, občasnému stahování, občasnému hraní her, bez neustálých výpadků..... bude to na Praze 10 asi 1km od metra Skalka... jaké jsou Vaše zkušenosti?
Předem Díky!
nemám moc přehled a jsem vcelku laik...budu se stěhovat a budu shánět poskytovatele netu. Ale nevím jakou službu vybrat, jestli jít do ADSL přes pevnou (pevná tam je) a nebo sáhnout po mobilním providerovi (mám T-Mobile). Moje požadavky jsou: cena do 1000,- Kč, rychlost k běžným potřebám, občasnému stahování, občasnému hraní her, bez neustálých výpadků..... bude to na Praze 10 asi 1km od metra Skalka... jaké jsou Vaše zkušenosti?
Předem Díky!
Lukáš (neregistrovany)
11.10.2010, 11:12
Re:
No tak pokud máš tarif u T-mobilu. Tak bych to rešil baličkem 2v1, je to spojení tvého tarifu a k tomu 8mb ADSL jen za 399kč :) a ta pevná linka je tam aktivní nebo jenom přípojka? Jelikož tento net jede pouze přez přípojku pevná linka tam nemusí byt :)