Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.
Poskytovatelé
Praktické zkušenosti s poskytovateli internetového připojení a kvalitou jejich služeb.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.
anonym (neregistrovany)
26.01.2011, 20:22
TechCom s.r.o.
Zdravím,
rozhoduju se mezi UPC kabelovým připojením internetu a TechCom s.r.o. TechCom má výhodnější připojení 20MB/10MB za 300kč...nyní používám UPC kabelovku+televizi s standardními programy za celkovou cenu asi 800kč. Uvažuji zda nezruším upc kabelovku a nechám si jen UPC televizi a zavedu internet od TechComu (bydlím v paneláku a mají myslím že optiku, bojím se, že se rychlost rozdělí mezi ostatní v paneláku a tím příjdu o rychlost). Proto se ptám, zda máte nějaké zkušenosti s touto společností? S UPC jsem spokojen, akorát ta cena je vyšší. Děkuji za odpovědi.
rozhoduju se mezi UPC kabelovým připojením internetu a TechCom s.r.o. TechCom má výhodnější připojení 20MB/10MB za 300kč...nyní používám UPC kabelovku+televizi s standardními programy za celkovou cenu asi 800kč. Uvažuji zda nezruším upc kabelovku a nechám si jen UPC televizi a zavedu internet od TechComu (bydlím v paneláku a mají myslím že optiku, bojím se, že se rychlost rozdělí mezi ostatní v paneláku a tím příjdu o rychlost). Proto se ptám, zda máte nějaké zkušenosti s touto společností? S UPC jsem spokojen, akorát ta cena je vyšší. Děkuji za odpovědi.
anonym (neregistrovany)
28.02.2011, 13:32
Re:
Mate pravdu jsem vpanelaku mam techcom slibují a blazni se radují nedoporučuji.
anonym (neregistrovany)
27.01.2011, 09:38
Re:
Techcom nebrat, optika tahaná bezdrátem, aktivační poplatek 1000kč a divní technici
anonym (neregistrovany)
27.01.2011, 18:03
Re:
co je spatneho na optice tahane bezdratem? Nevim jestli to tak delaji ale pokud se k tomu da rozumnej backup tak je to vyborny reseni...