Internet Optimal již od 400 Kč s DPH! Kvalitní připojení bez omezení. Další služby můžete získat za zvýhodněnou cenu.

Rychlost připojení

Rychlosti internetu a jejich stabilita u jednotlivých poskytovatelů a služeb.
Přečtěte si, prosím, pravidla diskuze.

Roman (neregistrovany)
+1x

-0x

03.10.2011, 22:53
Soutěž o nejpomalejší připojení!!!
Můj Dell Streak je připojen k Internetu rychlostí 13,18 kbit/s (Žinkovy, Vodafone GPRS). http://www.dsl.cz/ #vodafonerychlost

Hathor (neregistrovany)
+0x

-0x

09.04.2012, 21:04
Re:
Ahojky, když jsem měla Ufona, tak mi seznam.cz najížděl 5 minut a ani jsem se dokázala podívat do mailovky, jak to bylo pomalé. Moje připojení po první minutě dělalo kolem 1,5 kbit/s. Bohužel jsme museli počkat do konce smlouvy, takže jsme s tímto připojením, které každých 5 minut padlo pro špatný signál, museli vydržet další 3 měsíce. Při reklamaci mi bylo sděleno, že nic negarantují a odeslali mi podmínky pro O2. Prý je mají stejný. Minulý měsíc má kamarádka, která měla také Ufona, od nich odešla, protože rychlost připojení o víkendu měla 0,5 kbit/s. Myslela jsem si, že si dělá srandu. Nedělala.

Roman (neregistrovany)
+0x

-0x

04.10.2011, 22:33
Re:
Opravuji - technická úroveň Vodafone je neuvěřitelná, a tak tu máme nový rekord
Data zřejmě u Vodafone přenáší v oslové v pytlích..?
Můj Dell Streak je připojen k Internetu rychlostí 3,89 kbit/s (Nepomuk, Vodafone EDGE). http://www.dsl.cz/ #vodafonerychlost

OSPF (neregistrovany)
+0x

-0x

07.10.2011, 21:13
Re:
Co cekas od technologie jako je EDGE?

abcd (neregistrovany)
+0x

-0x

10.10.2011, 22:17
Re:
od EDGE se ceka az 238kbit v teorii. V praxi sem nesel pod 90kbit,na malo vytizene BTS 140-200kbit. ale ne samozrejme v praze a ne u VDF. Ocividne to na Zizkove dre s vytizenosti BTS a proto takovej kamen urazu. Doporucuji opakovane bombardovat VDF stiznostma, nemel by byt az takovy problem posilit lokalitu. A pokud neni ci je spatne 3G v dane oblasti,tak bombardovat i s timto.

jinak znama perlicka, VDF jako jedina lama jeste ma na hodne BTSkach po CR ciste GPRS, zadne EDGE...miliony litaj do 3G a GPRS si vydrzuje i v roce 2011, celkem sila...O2 udelalo aspon smrst pri ktere upgradovalo 99% BTSek z holeho GPRS na EDGE ale VDF se s tim sere nehorazne...

zdenda (neregistrovany)
+0x

-0x

08.12.2011, 16:54
Re:
8.11011 dnes mám rychlost 19kbs ,včera js měl 14kbs mám CDMA od O2.

Nejsem pod FUP .volání na zákaznickou linku nepomáhají -žádná náprava /lokalita K Vary centrum/chci od O2 odejít.

vladan (neregistrovany)
+0x

-0x

29.12.2011, 16:57
Re:
To nic není, já jsem jednou naměřil rychlost -1 kb/s (opravdu v mínusu) takže jsem rychlost ještě vracel :D !