Úvod > Články > Youradio představuje vylepšenou verzi

Youradio představuje vylepšenou verzi

Služba Youradio, chytré internetové rádio, které umožňuje poslouchat muziku podle vybraných žánrů a interpretů, uvádí vylepšenou verzi. Nový design s důrazem na jednoduchost, přehledné ovládání a řada připravených tematicky zaměřených hudebních nálad.

Streamovací služba Youradio má nyní novou, uživatelsky komfortnější podobu, nové logo i funkcionality.

Hudební nálady Youradia jsou dotažené a v základu nabízené v několika žánrových variantách. Uživatel si tak bez jakéhokoliv klikání navíc může poslechnout třeba novinky, rockové balady, retro, pop hity, hard & heavy nebo třeba český underground či hudbu vhodnou k intimnostem.

 

Pro posluchače s vyhraněným vkusem nabízí Youradio možnost vytvořit si z jednoho či více interpretů hudební mix a ten si dále vyladit. Nové Youradio totiž s předstihem ukazuje, jak konkrétní  songy následují po sobě. Ty, které se posluchači nelíbí, může jednoduše přeskočit. Takto vytvořené mixy lze sdílet třeba na sociálních sítích.

 

Youradio je možné naladit nejen na počítači, ale také na chytrém telefonu. Mobilní aplikace Youradio umožňuje kromě poslechu online i rezervování hudby pro případ horšího připojení k internetu. Youradio je tak dostupné i v metru nebo v přírodě.  Aplikace je připravena pro iPhone i telefony s operačním systémem Android. Mobilní aplikaci nyní používá 15 000 lidí, klasický internetový stream se chlubí téměř 60 tisíci registrovanými uživateli.

 

V roce 2012 fanoušci prostřednictvím Youradia poslouchali dohromady více než 65 tisíc hodin hudby, letos autoři projektu díky novému designu a zjednodušení služby očekávají více než trojnásobný nárůst.

"Nezanedbatelný je nárůst doby poslechu mluveného slova, což nás těší. Youradio není jenom o muzice a je znát, že právě mluvené slovo je jednou z deseti nejposlouchanějších žánrových skupin," řekl Lubor Zoufal, ředitel on-line divize Lagardère.

 

Youradio se poprvé v historii odděluje od hudebního portálu Koule.cz a získává vlastní prostor na stránce www.youradio.cz. Nadále však zůstává jeho součástí a pro všechny uživatele je zdarma.

 

Mediální skupina Lagardère Active ČR provozuje skupinu rádií Evropa 2, Frekvence 1, rádio Bonton, Dance Radio a slovenskou stanici Europa 2. Od roku 2008 navíc intenzivně rozvíjí internetové aktivity - hudební portál Koule.cz, dětský web Pigy.cz, web pro motoristy MOTOmail.cz a rozhlasové weby Evropa2.cz či Frekvence1.cz. V roce 2013 začala společnost obchodně zastupovat také weby Jenzeny.cz, DSL.cz, Odpovedi.cz a KalorickeTabulky.cz.

  

www.youradio.cz

www.lagardere.cz

 

youradio

 

21. 5. 2013

Autor: Redakce DSL.cz

Sdílejte

Přečtěte si také

 

Český bezdrát nabízí připojení k Internetu Eri-ADSL Panter... 5 Mbps od 279 Kč a 10 Mbps od 299 Kč

Společnost Český bezdrát s.r.o. nabízí v AKCI Léto 2014 dvě nové Služby pevného připojení k Internetu typu ADSL...

 

TP-LINK radí, jak se chránit před chybou v zabezpečení domácích routerů

Před nedávnem proběhla v médiích zpráva o závažné bezpečnostní chybě některých síťových prvků od nejrůznějších...

 

ss7Net - VoIP telefonní ústředna zdarma

Vyměníme Vám starou za novou ...

Dosluhuje Vám vaše stará pobočková ústředna? Máme pro Vás řešení...

Nejčtenější články

Seznam.cz připravuje vlastní předplatné, reklamě se ale nevyhnete

 

Seznam.cz testují nové předplatné. V placené verzi přestane využívat vaše data k cílení reklamy. Reklamu ale na...

Revolut spouští vlastní eSIM a výhodné datové balíčky do celého světa

 

Revolut, známý spíše pro své finanční služby, představil vlastní eSIM. Zákazníkům nabídne cenově výhodné datové...

Naměřené rychlosti internetu na DSL.cz v březnu 2024

 

Rychlost u většiny technologií v březnu klesla. Podívejte se, jak si vedl váš poskytovatel a u kterého providera...