Úvod > Články > Jaké budou Vánoce 2015 u českých operátorů?

Jaké budou Vánoce 2015 u českých operátorů?

Vánoce už dávno nejsou obdobím klidu a pohody, jsou především soubojem firem, kdo získá více zákazníků. Jinak tomu není ani u tuzemských operátorů. Ti se předhánějí v tom, kdo přijde s lepší Vánoční nabídkou. Pojďme se podívat, co je z jejich nabídky opravdu výhodné, a co se jen výhodně tváří.

Jaké budou Vánoce 2015 u českých operátorů?

Vánoční nabídka O2

O2 nabízí novým i stávajícím klientům HW BONUS – při koupi jakéhokoliv 4G LTE modelu Samsung, Lenovo nebo Apple (kromě renovovaného iPhonu). V nabídce najdete například Samsung GalaxyCore Prime VE, Lenovo A2010, Apple iPhone S6, Samsung Galaxy J5, Lenovo A6000, Apple iPhone 6S Plus a dalších zhruba třicet přístrojů.

HW BONUS dostanete v případě, že máte tarif Free O2 60 /Kůl / Kůl 1 GB, Free O2 Plus / Kůl 2 GB, Free CZ, Free CZ 3 GB / 10 GB, Free Evropa / Free EU Plus. Výše bonusu pro stávávající zákazníky je u všech tarifů 500 korun. V případě nové aktivace získáte 1000 korun za tarif Kůl 1 GB, 2000 korun za tarif Kůl 2 GB, 2000 korun za tarif Free CZ, 3000 korun za tarif Free CZ 3 GB a 3000 korun za tarif Free Evropa.

Jakým způsobem dostanu bonus?

HW BONUS vám bude vyplácen formou cashbacku ve faktuře po dobu 2 let. V případě bonusu 500 korun to bude tedy 24 x 21 korun. U bonusu 1000 korun získáte 24 x 42 korun, v případě bonusu 2000 korun dostanete 24x 84 korun a pokud máte nárok na 3000 korun, přidělí vám operátor 24X 125 korun. Netěšte se tedy, že by vám byl bonus vyplacen jednorázově. Pokud si tarif během dvou let snížíte, o nevyplacenou část bonusu automaticky přijdete. V případě navýšení tarifu, zůstane bonus stejný. HW BONUS je možné kombinovat s nákupem na splátky, slevou O2 Home, O2 Profi a podnikatelskou dohodou.

Internet s tabletem

Pokud si aktivujete nový tarif mobilního internetu, můžete si pořídit tablet na splátky s nulovou akontací. Tablet Alcatel PIXI 3 LTE se 7“ displejem, 4jádrovým procesorem, Androidem 5.0 a 8 GB rozšiřitelnou pamětí získáte společně s datovým balíčkem 1,5 GB za 336 Kč/měs., v případě balíčku 5 GB zaplatíte 586 Kč/měs. a s 10 GB balíčkem za 786 Kč/měs.

O2 Extra výhody

Kromě uvedených dárků můžete zároveň s operátorem čerpat O2 Extra výhody díky kterým máte možnost nakupovat vánoční dárky se slevou. O Extra výhodách jsme informovali v minulém týdnu.

Vánoce u T-Mobilu

Ani T-Mobile nezůstává pozadu a nabízí svým klientům telefony s podporou LTE za akční ceny s platbou na splátky bez navýšení. Smartphony jsou na splátky přímou platbou 1 Kč a rozložením zbytku ceny na 23 měsíců. V porovnání s O2 u T-Mobilu získáte dodatečnou slevu 3 000 korun na všechny LTE telefony a tablety v nabídce okamžitě. Sleva se vám nebude rozpočítávat na dva roky. Podmínkou pro získání slevy je přejít do tarifu S námi sít nesíť nebo vyššího a upsat se společnosti na 2 roky.

U T-Mobilu získáte Samsung GalaxyCore Prime za 2 301 Kč (1 Kč + 23×100 Kč), model Samsung Galaxy A3 budete mít za 5 751 Kč (1 Kč + 23×250 Kč) a SamsugGalaxy S6 32 GB za 14 951 Kč (1 Kč + 23×650 Kč).

Operátor vám navíc ke každému zakoupenému smartphonu s LTE dá poukaz na kapra, kterého si můžete vyzvednout od 20. do 24. prosince. Poukaz platí na rybu do 2,5 kg, pokud budete chtít většího, musíte si rozdíl doplatit.

Pokud jste zákazníkem T-Mobilu, můžete si do konce roku bezplatně vyzkoušet Mobilní TV s tarifem Start. Jeho běžná cena je 119 korun za měsíc. Pokud chcete tarif Komplet, můžete si ho v rámci vánoční nabídky pořídit za 180 korun. Ušetříte 119 korun.

Vodafone sází na data

Paušální zákazníci

Paušální zákazníci Vodafonu si mohou vyzvednout 100 GB první den svého nového zúčtovacího období. Získáte tím 100 GB, které budete mít k dispozici do konce aktuálního a celé další zúčtovací období.

Dalším dárkem od Vodafonu pro zákazníky s paušálem je roaming na den třikrát měsíčně zdarma po dobu 3 měsíců.

Předplacené karty

Poslední operátor si pro své klienty přichytal 100 GB dat, HBO GO a roaming nebo 50% slevu na data na předplacené kartě.

O své bonusy si můžete zažádat jednoduchým způsobem. Stačí si o ně napsat v aplikaci „Můj Vodafone“ v období od 15. listopadu 2015 do 15. ledna 2016.

Podmínkou aktivace je předplacený balíček ke kartě, který obsahuje data (150 MB dat a SMS v síti neomezeně, 500 MB dat a a SMS v síti neomezeně, Komplet v síti a Komplet do všech sítí). Nejvýhodnější je balíček se 150 MB, aktivovat si ho můžete i s novou předplacenkou, kterou vám operátor pošle zdarma, když si o ni zažádáte.

Závěr

Doporučujeme si u všech operátorů vždy důkladně přečíst kompletní podmínky nabídky. Všechny společnosti se snaží zaujmout a získat nové zákazníky nebo přesvědčit ty stávající k prodloužení smlouvy.

30. 11. 2015

Autor: Redakce DSL.cz

Témata

akční nabídkapřipojení k internetu

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 598 Kč

Přečtěte si také

 

Rychlosti Wi-Fi internetu na DSL.cz v březnu 2024

V březnu se rychlost Wi-Fi internetu propadla. Podívejte se, jak si tentokrát vedl vás poskytovatel.

 

Naměřené rychlosti internetu na DSL.cz v březnu 2024

Rychlost u většiny technologií v březnu klesla. Podívejte se, jak si vedl váš poskytovatel a u kterého providera...

 

Vodafone zlevňuje pevný internet, první půl rok zaplatíte jen za 299 Kč

Vodafone spustil novou kampaň na pevný internet. V rámci ní nabídne všechny rychlosti na první půlrok jen za 299 Kč.

Nejčtenější články

Revolut spouští vlastní eSIM a výhodné datové balíčky do celého světa

 

Revolut, známý spíše pro své finanční služby, představil vlastní eSIM. Zákazníkům nabídne cenově výhodné datové...

HBO Max v Česku od května nahradí nová služba Max

 

Společnost Warner Bros Discovery oznámila, že v Evropě spustí novou platformu Max 21. května. To se týká i Česka a...

Seznam.cz připravuje vlastní předplatné, reklamě se ale nevyhnete

 

Seznam.cz testují nové předplatné. V placené verzi přestane využívat vaše data k cílení reklamy. Reklamu ale na...