Úvod > Články > Sportovní událost letošního roku na Telly: titulový zápas Jiřího Procházky v UFC!

Sportovní událost letošního roku na Telly: titulový zápas Jiřího Procházky v UFC!

Jiří BJP Procházka se po dlouhých 17 měsících vrací do klece. V rámci UFC, nejprestižnější bojové organizace světa, vyzve v New Yorku Alexe Pereiru v souboji o titul v polotěžké váze. S Telly můžete největší MMA událost letošního roku sledovat v živém přenosu s českým komentářem.

Sportovní událost letošního roku na Telly: titulový zápas Jiřího Procházky v UFC!

Jiří Procházka kvůli mimořádně komplikovanému zranění ramene naposledy bojoval loni v červnu, kdy v Singapuru v dramatickém zápase získal titul v polotěžké váze. Soupeřem mu byl Brazilec Glover Teixeira, mimochodem trenér dalšího Brazilce, kterého Procházka 12. listopadu vyzve – Alexe Pereiru.

Nejlepší český MMA zápasník Jiří Procházka se už 12. listopadu představí v legendární Madison Square Garden v New Yorku na turnaji UFC 295. Zde se oba borci v hlavním zápase večera utkají o titul v polotěžké váze organizace UFC. 

Přímý přenos turnaje začíná v neděli 12. listopadu v 03:30 hodin středoevropského času. V HD kvalitě a s českým komentářem jej vysílá kanál Premier Sport 1 a 2. O český komentář se postarají zkušení Michal Petrgál a André Reinders.
 

Kupte si balíček online

Co musíte udělat pro to, abyste si mohli zápas vychutnat? Pokud nemáte aktivovaný balíček Sport online, stačí si jej pohodlně koupit online na https://telly.cz/sport/. Aktivace probíhá online, takže za pár vteřin už můžete sledovat nejenom tento dlouho očekávaný zápas ale desítky dalších sportovních akcí, od fotbalu, hokeje po závody Formule 1. 

Sport online na 14 dní stojí pouhých 200 korun, pokud chcete sledovat sportovní zážitky celý měsíc, přijde vás aktivace jen na 300 korun. A v nabídce Telly je i výhodné roční předplatné za 3 000 korun (pouhých 8 Kč/den).

Telly, oficiální sponzor Jiřího Procházky, připravila před důležitým zápasem soutěž o merch z kolekce BJP. Stačí si do 10. listopadu 2023 zakoupit jakýkoliv balíček Sport online; všichni zákazníci jsou pak automaticky zařazeni do slosování o 10 balíčků. Každý obsahuje 3 trička, 1 mikinu, 1 dámské legíny s logy BJP a dále slevu 20 procent na nákup v BJP Store. Neváhejte a zkuste své štěstí na https://telly.cz/bjp-soutez/!

 

O Jiřím BJP Procházkovi

Jiří BJP Procházka (14. října 1992) je český bojovník smíšených bojových umění (MMA) v polotěžké váze (light heavyweight, do 93 kg). V roce 2015 podepsal smlouvu s japonskou organizaci Rizin FF a je historicky prvním držitelem a obhájcem titulu v polotěžké váze, který tato organizace vydala. 

Od roku 2020 nastupuje v UFC, nejprestižnější organizaci smíšených bojových umění, kde zatím neprohrál žádný ze tří zápasů. V roce 2022 získal titul organizace UFC v polotěžké váze a stal se prvním českým UFC šampionem. Trénuje v klubu Jetsaam Gym Brno pod vedením trenérů Martina Karaivanova a Jaroslava Hovězáka.

9. 11. 2023

Autor: Redakce DSL.cz

Témata

digitální televize

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 250 Kč
Cena za měsíc: 299 Kč
Cena za měsíc: 399 Kč
Cena za měsíc: 320 Kč

Přečtěte si také

 

HBO Max v Česku od května nahradí nová služba Max

Společnost Warner Bros Discovery oznámila, že v Evropě spustí novou platformu Max 21. května. To se týká i Česka a...

 

Formule 1 2024: Kde sledovat přímé přenosy?

Sezóna Formule 1 2024 startuje. Podívejte se, kde letos sledovat přímé přenosy ze všech velkých cen, kvalifikací a...

 

O2 TV přidá do nabídky nové sportovní programy, těšit se můžete na Formuli 1 i MotoGP

O2 TV na konci února rozšíří své portfolio o další sportovní kanály. Nova Sport 5 HD a Nova Sport 6 HD nabídnou...

Nejčtenější články

Seznam.cz připravuje vlastní předplatné, reklamě se ale nevyhnete

 

Seznam.cz testují nové předplatné. V placené verzi přestane využívat vaše data k cílení reklamy. Reklamu ale na...

Revolut spouští vlastní eSIM a výhodné datové balíčky do celého světa

 

Revolut, známý spíše pro své finanční služby, představil vlastní eSIM. Zákazníkům nabídne cenově výhodné datové...

Naměřené rychlosti internetu na DSL.cz v březnu 2024

 

Rychlost u většiny technologií v březnu klesla. Podívejte se, jak si vedl váš poskytovatel a u kterého providera...