Úvod > Články > Televizní speciál: Kde uvidíte ty nejlepší filmy?

Televizní speciál: Kde uvidíte ty nejlepší filmy?

Fimové žánry jsou obsáhlé a rozličné, stejně jako jejich diváci. Někdo raději české filmy, jiný nedá dopustit na festivalové novinky. Někdo rád pořádný horor, někdo spíš černé komedie. Proto jsme pro vás vypracovali tento přehled a mysleli jak na milovníky tuzemského humoru, tak na ty, kteří holdují zahraniční produkci.

Televizní speciál: Kde uvidíte ty nejlepší filmy?

České filmové kanály

Nova Cinema

Nova Cinema je z rodiny Nova a je ideální na dlouhé víkendové večery proležené u televize. Ale filmy dost reprízuje, takže se na ni nedá koukat celý týden, navíc vysílá každý den až od 20:00 do brzkých ranních hodin, kromě soboty, kdy vysílá už od 14:00. Oceňujeme, že ji najdete v každém základním balíčku, a přitom na ní můžete vidět takové pecky jako je Batman, Transformers, 28 dní poté apod.

Joj Cinema

Joj Cinema sice vysílá celý den, ale žádné velké filmvé počiny neočekávejte. Uvidíte tu spíš béčkové komedie, horory i thrillery. Ale pro nijak nároční diváky, nakonec proč ne... Jde o česko-slovenský program, takže pokud máte rádi naše bratry, je to určitě super volba.

Prima MAX

Na Prima MAX nejsou jen filmy, ale i seriály. Jde o kanál zaměřený spíš na akční zábavu, což by mělo dost vypovědět o jeho zaměření. Neočekávejte žádné filmové novinky. Prostě stará dobrá napínavá klasika, která neurazí.

Kino Barrandov

Kino Barrandov nabízí spíš seriály, ale mihnou se tu i filmy. Nicméně, ani s jedním to není žádná sláva. Možná ale potěší generaci 40+, protože je to samá kriminálka, kovboj a indián. S přidáním slovíčka kino do názvu bychom byli opatrní.

Nova_cinema

Zahraniční produkce

Europe film

Tohle je něco pro opravdové filmové fajnšmekry. Vysílá pouze filmy z evropské filmové produkce, především ty, co sbírají ocenění na mezinárodních i domácích festivalech. Nejde tedy o žádnou mainstreamovou televizi, takže pokud se nevyžíváte ve filmech, kde se toho spoustu děje na pozadí, zatímco na obrazovce hledí hlavní hrdina půl hodiny do šálku kávy, asi to nebude nic pro vás.

Horror film

Fanoušci hororů zajásají. Ale neradujte se předčasně… Tento kanál totiž vysílá pouze od 00:00 cca do 03:00. Což je škoda, horory jsou fajn a je jich dost, ani jejich reprízování by nevadilo. Navíc tu často nenarazíte na bůhví jak kvalitní zástupce tohoto žánru. Takže kdyby měl být tento program to, co převáží misku vah při rozhodování mezi dvěma poskytovateli, pamatujte na tento fakt.

Horror_film

Československo/Festival

Mladý filmový kanál existuje teprve od roku 2016. Vysílá od 10 do 22 hodin a má trochu podivné zaměření. Vysílá pouze filmy od roku 1918 až 1992. Takže jestli si chcete užít atmosféru první republiky nebo komunismu, vřele doporučujeme.

AMC i Film+

Jejich výběr filmů není nijak slavný, ale nenáročné filmové fanoušky nezklame.

FilmBox

FilmBox je prostě fajn. Pokud si nepořídíte Extra nebo Premium verzi, očekávejte bud méně známe filmy s velmi slušným hodnocením, starší průměrné filmy nebo podprůměrné pitomosti, které vás dosud minuly. Nicméně na Extra a Premium uvidíte filmy krátce po premiéře. Programy FilmBoxu šlapou na paty HBO. 

HBO

HBO je mezi programy kapitolou sama pro sebe. A to myslíme v tom nejlepším slova smyslu. Uvidíte tu ty nejnovější a nejoblíbenější filmy, které už většina populace viděla v kinech, navíc v HD rozlišení. Pro skalní filmové fandy jsou kanály HBO, HBO 2 a HBO 3 zcela nepsotradatelné. K IPTV všech třech operátorů je můžete dokoupit v samostatném balíčku.

HBO

Kterou televizi vybrat?

O2 má v základní nabídce FilmBox a AMC, Horor film, tarif L má k základnímu FilmBoxu ještě verzi Premium, AMC v HD rozlišení, slovenskou JOJku, Film Europe, CS Film, Film+, FilmBox Family, Plus i Extra, Markízu i ID Xtra včetně všeho, co je i v základu. V nejvyšším balíčku je k tomu všemu ještě celá rodinka HBO, Československo/Festival, Cinemax, VOX i ruské filmové stanice. Taky můžete u O2 objednat základní balíček a za 200 Kč k němu dokoupit balíček s 5 filmovými kanály navíc, a to všechny tři HBO plus dva Cinemaxy.

T-Mobile má v základu všechny FilmBoxy i Československo/Festival, méně známe programy jako Horor Film, Film Europe nebo Joj Cinema obsahuje balíček Standard. A balíček Premium zahrnuje všechny HBO kanály a taky Cinemax a Cinemax 2, oba v HD. Magentový operátor má taky dva filmové extra balíčky, HBO základ za 249 Kč a HBO komplet za 299 Kč. V prvním ze jmenovaných jsou všehna tři HBO, v druhém navíc ještě Cinemax HB a Cinemax 2 HD. Nezapomeňte, že když sloučíte TV od T-Mobile s dalšími službami do Magenty 1, cena za služby se sníží až o 25 %.

Digi TV má v základu za 349 Kč FilmBox, FilmBox Plus a Film+, včetně všech československých kanálů jako je Nova Cinema, Barrandov Family nebo Joj Family. Nebo rovnou můžete skočit na MAXI balíček za 849 Kč a sledovat všechny kanály HBO, všechny FilmBoxy, Film Europe, AMC i Film+. Máte taky možnost pořídit si základní balíček a přikoupit k tomu všechny tři kanály HBO za 199 Kč v extra balíčku.

Movies

Kterou televizi vybrat?

Pokud nemáte v plánu utrácet za televizní programy, když se dá všechno stáhnout na internetu, nejvíc filmů za nejlepší cenu si užijete u Digi TV. Pokud se spokojíte se staršími tituly a nemáte v plánu zas tak utrácet, rozhodně doporučujeme T-Mobile.

V balíčcích nejvyšší třídy je pochopitelně všechno, takže tam záleží na tom, jakého operátora preferujete. Ale pokud máte u O2 nebo T-Mobile zřízené jiné služby, objednejte si tam rovnou i televizi – budete to mít levnější, zejména pokud služby sloučíte v tarifu Magenta 1.

U všech poskytovatelů je možné mít televizi na několika zařízení, takže pokud se u vás doma nedokážete shodnout, někdo může sledovat filmy z tabletu, někdo z telefonu a někdo u televize

Pokud víte, že se na filmy nebudete moct dívat za dva ani za tři dny, doporučujeme si je nahrát a podívat se na ně, až budete mít čas. U O2 máte k dispozici celých 100 hodin a u T-Mobile je to 60 hodin, navíc máte možnost dokoupit za 69 Kč dalších 60. U Digi TV nahrajete 30 hodin, což je nejslabší limit ze všech poskytovatelů.

 

Máte na internetovou televizi dost rychlý internet?

Zadejte do našeho formuláře konkrétní adresu a zjistěte, jestli rychlost vašeho internetu stačí na provoz internetové televize.

Dostupnost služeb

Zadejte ulici, číslo popisné, obec a použijte našeptávač.

Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s GDPR

Zadaná adresa není platná.

Máte na mysli nějakou z následujících adres?

    Chci s ověřením dostupnosti pomoci od operátora.

    Zadaná adresa není platná.

    Zanechte nám platný kontakt a operátor Vás bude kontaktovat.

    Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s GDPR

    Probíhá ověřování

    Probíhá ověřování

    28. 11. 2018

    Autor: Redakce DSL.cz

    Témata

    digitální televizeO2O2 TVT-MobileVodafone

    Sdílejte

    Související nabídka

    Tarif
    Poskytovatel
    Cena za měsíc
     
    Cena za měsíc: 299 Kč
    Cena za měsíc: 399 Kč
    Cena za měsíc: 149 Kč

    Přečtěte si také

     

    HBO Max v Česku od května nahradí nová služba Max

    Společnost Warner Bros Discovery oznámila, že v Evropě spustí novou platformu Max 21. května. To se týká i Česka a...

     

    Vodafone zlevňuje pevný internet, první půl rok zaplatíte jen za 299 Kč

    Vodafone spustil novou kampaň na pevný internet. V rámci ní nabídne všechny rychlosti na první půlrok jen za 299 Kč.

     

    Naměřené rychlosti internetu na DSL.cz v únoru 2024

    Podívejte se na únorové statistiky rychlostí internetu od DSL.cz. Jak si tentokrát vedly technologie a u kterého...

    Nejčtenější články

    Naměřené rychlosti internetu na DSL.cz v únoru 2024

     

    Podívejte se na únorové statistiky rychlostí internetu od DSL.cz. Jak si tentokrát vedly technologie a u kterého...

    Platforma X chce konkurovat Gmailu novým XMailem

     

    Elon Musk oznámil spuštění vlastního e-mailového klienta XMail. Chce tak konkurovat populárním Gmailu od Googlu.

    Rychlosti Wi-Fi internetu na DSL.cz v únoru 2024

     

    Jaké změny jsme v únoru zaznamenali u Wi-Fi internetu? Podívejte se, jaké hodnoty jsme naměřili u vašeho kraje a...