Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Bezplatný webhosting je zase o krok dále

Bezplatný webhosting je zase o krok dále

Anonym (27.6.2006 00:00:00)

Vlastnit webovou stránku s prezentací firmy nebo osoby není v této době již tak dalece věcí prestiže, jak tomu bylo v minulosti, ale častokráte i nutností. Bezplatné služby pro umístění webových stránek prošly řadou změn a nabídka českých poskytovatelů je dostatečně bohatá.

pipni (27.6.2006 00:12:36)

treba pipni jako freehosting je uplne nepouzitelnej, nekolikrat denne to vypadne na X hodin, to se neda s tim placenym u nej vubec srovnat, pokud chcete free PIPNI nebrat

DarkLogic (27.6.2006 17:48:55)

S tim nesouhlasim. Mel jsem ho a nebyl tak spatny. Navic urcite tam byla podpora MySQL a proto nechapu, proc autor pise, ze tam neni. Ale mozna je to novinka, o ktere nevim. Ja asi pred pul rokem zprovoznil svuj vlastni server a vsechno si resim sam.

nepipej (28.6.2006 09:45:39)

Přesně tak, free PIPNI je děs a hrůza, tam nějaký freehosting nikoho naprosto nezajímá, kdykoliv se vyskytne nějaký problém jenom vám doporučí přejít na jejich placený hosting. Stačí si přečíst nabídku: "bez garance, bez technické podpory, bez zálohování". Přesně tak to je. To už spíš doporučuju ten Hostingzdarma.cz, jsem u nich už přes 2 roky a doposud všechno v pohodě.

karel (27.6.2006 06:46:56)

Tak ja mam dobre zkusenosti s Profituxem, pokud jste delali jiz nejaky web, tak vam to schvali v pohode, na osobni stranky nebo testovani webu je to jako stvorene.

kix (27.6.2006 21:51:27)

závěr: u služby "zdarma" si musíte musíte koupit službu jinou, popř. strpět reklamy

pip (27.6.2006 22:49:27)

Co takhle webzdarma.cz, PHP, MySQL, FTP, 50MB ... co vic si zadarmo prat.

Anonym (28.6.2006 12:57:31)

ic.cz - da best, to kazdopadne ;)

Atsepicnu (28.6.2006 15:05:43)

ic je hodne dobry, ale ta rychlost je silena. Je to pomaly, kazdou chvili se to odpojuje (kdyz se k ftp pripojim pomoci klienta v tcmndr) a tusim ze tam nemuze mit 1 soubor vic jak 50 MB ale to me moc netrapi.

Pavel (28.6.2006 14:11:45)

Dobry den, reakce na Platit za webhosting nebo ne? -- Neni pravda, ze pokud chcete ulozit "jen" texty, fotografie atp. umistit "nekde". Odstavec tak jak je napsany primo laka k vyuziti techto prostoru jako odkladove prostory, ale pak prave chybi ta zaloha. Jenze v odstavci neni zminka ani o mozne ztrate dat. --- Zmateni c.1 -> Pokud mate fotky, ulozte si je na internet a setrete misto. Vsak nevadi, ze hdd shori a o data prijdete. reakce na Který vybrat? -- "V této pasáži si vám dovolíme zmínit několik českých služeb, které se zdají býti nejlepší a nejdůvěryhodnější. " -> Vzhledem k tomu, ze seznam autora obsahuje pipni.cz, tak musim konstatovat, ze PIPNI neni ani nahodou nejlepsi. Nahradil bych to takovym IC.CZ radeji, ale PIPNI. Jelikoz jsem provozovatel hostingu, aby me nekdo neoznacil za reklamu tak nebudu zminovat ktery to je, tak vim, ze zhruba jednou za dva tydny k nam od PIPNI prestoupi zakaznik. Duvod? Vypadky, vypadky, vypadky... Nejsem anti free hoster. Sam takove sluzby jsem vyuzival, ale pokud v odbornem clanku se objevi ze PIPNI je nejlepsi, tak jsem to musel uvest trosku na pravou miru. Doporucuji vsem ctenarum radne zvazit vyhody a nevyhody freehostingu a placeneho hostingu. Radu Freehostingu je dobrych a pokud vam nevadi chybejici technicka podpora a obava ze ztraty dat, je to nejlevnejsi reseni. Ale pokud jste neznaly uzivatel a vite ze budete potrebovat pomoc napriklad s instalaci systemu PHPBB, MAMBO atp. Tak mnohdy hostingy (radime se mezi ne) pomuzou s instalaci a nastavenim. Ocekavate toto od freehostingu? Bohuzel, mozna jen u svetle vyjimky.

Thorough (28.6.2006 14:56:19)

- snad byste si mohl lepe cist text na ktery reagujete - z clanku je zrejme, ze se u freehostingu neda se zalohovanim pocitat.. - ic.cz je spis symbol webhostera s pomalou konektivitou nez cehokoliv jineho - Pipni v tuto chvili nabizi moznost spravy subdomen, vytvareni + ruseni databazi, detailni statistiky a vytecne administracni rozhrani - v tom ma zasadni konkurencni vyhodu - nebojte se zminit jmeno Vasi firmy, nebudete vypadat, ze mlatite prazdnou slamu

Henry (21.11.2006 15:35:57)

Ano toto všechno PIPNI má, ale je to nespolehlivý hosting i na placeném programu, hodně výpadků, včetně ztrácejících se mejlů, neustále se opakujícího fyzického nedostatku místa na pevných discích atd. Na Freehostingu je to ale ještě o mnoho a mnoho horší, stačí si pročíst fóra na forum.pipni.cz...

Vojtěch Vít (28.6.2006 15:38:08)

Rád bych upozornil na to, že Pipni.cz POSKYTUJE podporu databází MySQL i v bezplatném programu. Také by bylo vhodné, kdyby autor do článku dopsal, že nejlepším řešením pro klienta je dbát na radu osoby nebo skupiny, která mu vytvořila jeho prezentaci apod. Profesionální web developer musí vědět, co stránka, kterou pro svého klienta vytvořil, potřebuje... Znám totiž lidi, co chtěli dát svůj internetový obchod za každou cenu na bezplatný hosting (i přes mou radu a upozornění, že je to bez zálohování). Ten ale po půl roce spadl tak dokonale, že byla nenávratně ztracena i veškerá data včetně databáze (bylo to Pipni.cz). Všichni si snad dokážete představit, jak pomalé a obtížné je natahat stovky výrobků do databáze... Když o to pak najednou přijdete, tak je to k vzteku.

fraktik (20.11.2006 23:48:24)

Ja osobne jsem si zalozil stranky na http://php5.cz/ a jsem s nima zatim spokojeny. Umi (nejmene) totez co pipni, php, mysql, bez reklam, svizne ftp...