Tonda (14.7.2006 10:17:00)
měli by zakázat i handsfree. řešení problému přes telefon za jízdy je furt stejné i když volám přes handsfree nebo s mobilem. odvádí to pozornost a jestli někdo tvrdí, že ne, tak to tvrdí proto, že volá za volantem furt a nemůže kritizovat něco co nutně potřebuje, v každém případě kdo to tvrdí, tak lže!!!
TeĎ jsem byl na slovensku a byl jsem rád, že je u nás 50, tak jak jsem se bál tam, jsem se už dlouho nebál. žádný respekt k zákonům, žádný respekt k druhým, chodce nevnímají. Do teď jsem viděl tak 2 nabourané auta. Na slovensku během 1 týdne 2 zničené v krvi, 4 nabourané. Předjíždění v obci zcela běžné a to jsme jeli 60. Cedule s omezením skoro před každou dědinou na 40 nikdo nerespektuje. Když nás předjížděl borec v zatáčce a škrtl protijedoucího, že jsem viděl jiskry, přítelkyně odmítla jet dál. Jsem rád, že jsem už doma.
Plně souhlasím s omezením rychlosti podle úseku, ale taky ne zas aby to bylo tak,... že nikde nikdo, tak můžu jet 150,... nikde nikdo nemusí platit o 20m dál....
y2k (14.7.2006 14:42:51)
Milý Toníku, :-D
v bodě jedna píšeš prakticky to samé, jako já. Proto zde s Tebou souhlasím. V bodě dva s Tebou souhlasím trošku, protože nemám Slováky od přírody rád, hlavně ty, kteří zde v naší krásné republice zastávají vysoké funkce. Ale s tou rychlostí s Tebou nesouhlasím. Jsou to populistické keci, které do Vás a nás všech cpou média. Podívej se na výsledky loňských 14 dní v červenci (alkohol, úmrtí, těžká zrnění, lehká zranění a počet nehod) a srovnej si to z letošním rokem. Zjistíš, že až na první dva prázdninové dny jsou nyní výsledky skoro ve všech zmiňovaných položkách horší, než byly v loňském roce. Média jsou zaujatý a srovnávají výsledky s předprázdninovým provozem, které se samozřejmě liší, protože na prázdniny vyrazila větší část naší populace, než se nacházela na pozemních komunikacích v červnu. Situace je horší proto, protože všichni namísto provozu sledují tachometr. Počkej, až skončí prázdniny. Bude to totální dopravní kolaps všech měst, včetně městkých hromadných doprav.