Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Volny a FUP - jejich vyjadreni

Volny a FUP - jejich vyjadreni

Jirka (17.2.2004 16:57:44)

Toto jsem dnes obdrzel: Vazeny zakazniku, dovolte, abychom vam zaslali oficialni vyjadreni k vasemu pripadu. Vzhledem k tomu, ze do ledna 2004 nebyla uplatnena ze strany CESKEHO TELECOMU agregace u nekterych zakazniku Czech On Line, zakaznici nepocitili zadne omezeni na sluzbe VOLNY ADSL. Agregace zacala byt uplatnovana od poloviny ledna a z toho duvodu mohlo dojit k omezeni funkcnosti Vami zminene hry. Uvedena hra pouziva nahodne TCP/UDP porty, proto neni mozne v tuto chvili zabezpecit jeji bezchybny chod. Nase spolecnost pripravuje novy system zabezpecujici kvalitu sluzby VOLNY ADSL pod nazvem Fair User Policy, ktery by mel zabezpecit kvalitu sluzby na takove urovni, aby k takovymto pripadum nedochazelo. Jakmile bude system otestovany a sluzba Fair User Policy spustena, budeme vas o teto skutecnosti informovat. Dekujeme za pochopeni a jsme s pozdravem Vas tym VOLNY

Salieri (17.2.2004 17:01:16)

Počkej až to začnou testovat. Když to v lednu testovali u Tiscali, ADSL nebylo po 3 týdny použitelný. Ale dobrá zpráva je, že od února jim to asi funguje tak jak má. Vivat. :-))

Saper (17.2.2004 17:01:25)

Klamou telem,udrzet lidi dokud si tam neudelaj poradek.Na to mneli cas od podzimu!!!Porad rika maby nikde nebrali lidi z managmentu Telecomu jsou jako rakovina.No mne uz ani neodpovidaj po mych xkach stiznosti.

Patrik (17.2.2004 19:20:03)

Ja myslim, ze to je pozitivni zprava, ne ? Alespon neco se u Volnyho deje a treba se to zadari ... clovek nikdy nevi.

Saper (17.2.2004 19:23:02)

Snad jo,ale po zkusenostech ze je vsechno v poradku atp. uz sem dost skepticky.Taky je mozny ze pocital s tim ze CTU povoli propojeni a nedelali na FUP.

Patrik (17.2.2004 19:26:55)

Muj ISP taky tvrdil zaryte do telefonu, ze se nic nezmenilo atd. a nekde jsem cetl, ze nekomu jinemu poslal, ze skutecne agregace jede naplno az od konce ledna ... Nevim no, celkem neseriozni, treba nas nechteli strasit, protoze kdyz slysim pojem agregace, tak uz mi po tehle zkusenostech beha mraz po zadech a ztracim chut k jidlu :) Kazdopadne momentalne u me zadna rychlostni zmena, porad je to cca kolem urovne ISDN, ale hrat se da naprosto v pohode, kdyz to tak zustane, staci mi to, nevadi, ze to jede 5 - 10 kB/s, ale ze to jede stabilne a bez PL a lagu i s UDP.

Saper (18.2.2004 06:24:27)

Tak zatimco ty si Jirko pockas az udelaj FUP,mne zase napsali toto: Vazeny pane bohuzel s timto problemem se neda nic delat, jelikoz CTc ping negarantuje. Pokud mate spatnou odezvu i na klasicke servery, mohu Vam zde zalozit ticket. Pro zalozeni ticketu je treba nam zaslat vypis prikazu ping na nejake servery. ani slovo o tom ze by prechazeli na najakou FUP nebo s tim vubec neco skouseli delat,proste za to muze Telecom.Zda se ze leva nevi co dela prava,skuste hadat ktery nejmenovany podnik mi to pripomina :) Tam se dovolate pokazdy k nem jinemu a vzdy jina spravna odpoved.