Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > TO2 na podzim--revoluce !!

TO2 na podzim--revoluce !!

MontCorbier (30.7.2006 19:50:50)

Slyšel jsem, že TO2 chystá na podzim nějakou revoluci ve firmě, dokonce by se snad neměl platit paušál za telefon---konečně !!! A chtějí to vzřešit nějakými pakety pro různé skupiny uživatelů . Snad to tak bude, takové informace podávají na firemním sídle TO2, nevíte taky něco takového ??

meli (30.7.2006 23:27:45)

...myslim, ze se poplatku za telefon stejne nezbavime (dneska uz 400kc!!) takze nejaka ''revoluce'' nema smysl, pokud neplanujete vystilet vedeni O2. A taky si myslim, ze nejakej ''pausal'' je doslova posledni krec pred smrti, protoze Skype, VoIP, uz jsou opravdu konkurence, a O2 to vi...

Pet (31.7.2006 09:53:41)

Je to tak, kdyby neměli ty příjmy z paušálu za pevný, tak to můžou zabalit. Ovšem vzhledem k tomu, že jim kvůli paušálu neustále odcházejí zákazníci, tak je to jen prodlužování smrtelný křeče. Naprosto geniální je, že když máte ADSL + k tomu nejlevnější tarif, tak přes to prakticky nemůžete volat, protože je ke každýmu hovoru příplatek přes 5 Kč. Takže tu linku stejně musíte odfiknout a volat přes VoIP, telekomunisti vás k tomu donutí.