Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > premium -problemy

premium -problemy

sexmax (1.8.2006 21:50:36)

Lidi mam od 7.7.2006 Bluetone Premium.Po pocatecnich problemech s modemem a vymenou za jiny a sice zyxel 660r-63c jsem myslel ze sem vse vyresil!Ale ouha, mam velike problemy pri stahovani na P2P sitich ,at zapnu kalehokoliv kliebta -nejlepe Strong- tak mi pri fronte lidi kteri se vytvori napr. u filmu ktery chci a je to fronta treba 100lidi- tak mi u nich zkratka napise connection timeout a je po ptakach! Mam samozrejme nastaveny porty abych byl Activ-takze filelisty od pasivu taham v poho ,ale jde o to ze pokud se ma jednorazove v jednu chvili modem pripojit na x lidi tak to proste nejede!! kdyz budu sosat od jednoho na jednom hubu tak to pude. Nevim co s tim,limku me proverovali na podpore bluetone ,ale prej vsechno ok, pingy sou v poho a "normalni" serfovani a rychlost taky. Poradte mi nekdo kdo mate stejnej problem! a nerikejte ze vam vsem to jede skvele bez nejmensich problemu v tomhle smeru!

monty (1.8.2006 21:58:45)

Co jsem pochopil, tak máš spíše problém jen s programem pro P2P sítě, jestliže ti internet jede stanovenou rychlosti, pingy jsou normalni, tak bych spis hledal problem v nastaveni programu Strong( zřejmě DC++), nebo firewallu, zkus i jine sítě např. BitTorrent

Anonym (1.8.2006 23:06:14)

mam ten 5mbit od CRA.. a DC mi jede naprosto bezvadne.. ale pro ty ktery pokukujou po 5mbitu - tak vas zklamu, jdete radsi do 3mbit.. ten 5mbit se nevyplati.. jede jako takovej agregovanej 4mbit (rychlosti mam v prumeru tak 3200-3800kbit, jen obcas to vyleze nad 4000kbit)..

tamten (1.8.2006 23:48:51)

kamo mam stejnej problem, jenom jinej modem.. tyhle modemy jsou opravdu nanic, vetsina proste tolik otevrenych portu najednou nezvlada.. ja jsem to vyresil celkem jednoduse.. vzal jsem svuj stary nepouzivany Celeron 600, hodil do nej dve sitovky a udelal si z nej linux router, na modemu jsem nastavil bridge.. takze ted vsechno zarizuje ten linux router.. nadhera.. zadny problemy a beha to pri 500otevrenych portech jak z praku :) podle me tydle levny modemy to proste nezvladaj, nemaj na to vykon/pamet pro bezny uzivatele by tyhle levny (levny rozumim modemy do 4k Kc) modemy mely staci.. ale treba P2P to vzhledem k otevrenym portum hodne vytezuje a tady takovej jednoduchej modem moc nestaci.. k nekterym modum existuji ruzne modifikace firmware ktere to upravi aby takovej pocet portu jeste zkousl, ale nevim.. nejlepsi je vykon PC.. ten zvlada vsechno bez debaty ;)

tamten (1.8.2006 23:51:34)

"k nekterejm modum" pro mene chapave jsem myslel "k nekterym modemum" :)