Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Proc se vubec delala v roce 1989 revoluce kdyz tu stale vladnou KOMUNISTI???

Proc se vubec delala v roce 1989 revoluce kdyz tu stale vladnou KOMUNISTI???

ANTIKOMUNISTA (12.8.2006 01:33:50)

Proc se vubec delala v roce 1989 revoluce kdyz tu stale vladnou KOMUNISTI???Viz Paroubek a Topolanek,jak s polu popijeji pivo a jsou vyzrani k prasknuti,na ukor slusnych lidi... http://www.novinky.cz/domaci/obrazem--paroubek-s-topolankem-na-pivu_92877_35c0b.html

Anonym (12.8.2006 01:37:54)

A nejen komunisti ale i zidi.Je to tady zidovismus.

Alesn (12.8.2006 03:29:15)

No to teda ???? jste kokoti oba CAO

Anonym (12.8.2006 08:04:42)

Jako sorry, ale když komouš svlíkne rudý kabát a obleče modrý, tak to nic nemění. Největší paradox je, že KSČM má nejnižší věkový průměr ze všech stran.

Bob (13.8.2006 00:52:53)

To komunistické mládí je nádherně vidět na veřejných mítincích KSČM, které daleko víc než srazy politické partaje, připomínají něco mezi setkáním Alzheimerovy společnosti a horrorem oživlých zombies..... ;)

Anonym (13.8.2006 18:52:57)

Proč zrovna modrý kabát, Asi v 19 století modrokabátníci ( americká armáda) dělali nábor českých komančů. A kde jsi přišel k věkovému průměru? Prakticky všechny strany mají věkový průměr členské základny hluboko pod, myslím, 62roky. Navíc politiku stále dělají lidi zatížení minulým režimem jenom proto , že ti nezatížení mají maximálně 16 let a vzdělání jim dávají zase ti zatížení, a tím pádem se to vymýtí za několik generací. Možná se dočkáš.

Anonym (12.8.2006 08:02:17)

vy blbci nedělejte z tohoto fora politickou debatu!!!!!!!!!!

Xspy (12.8.2006 15:45:14)

Jaká revoluce ? Ta poppárty ze sedmnáctého ? Prostě jsme se svezli na módní vlně konce osmdesátých let , lidé se nezměnili a mám ten doijem , že už dávno negativa převíšila pozitiva sametu :(((

Anonym (13.8.2006 00:23:13)

ale hoši, 1. září klepe na dveře, už jste si koupili aktovku, pero a tužky?? Možná se tam budete teprve učit, co 17.listopadu skončilo.

Bob (13.8.2006 10:12:21)

V roce 1989 se žádná revoluce v podstatě nekonala. Tehdy jen došlo k procesu, ke kterému by dříve či později nutně muselo dojít tak jako tak... Došlo samovolnému rozpadu celého východního bloku. Celý tehdejší ostblok tehdy jednoduše a prostě ekonomicky zbankrotoval, zkolaboval, zhroutil se a rozpadl. Příčinou tohoto procesu byla jeho celková impotence a naprostá prohnilost celého toho východního impéria. Byla to prohnilost morální i ekonomická. Východní blok by bylo dál možné držet jedině násilím - pomocí terroru a zbraní. Jenže, ona ta prohnilost byla už tak rozsáhlá, že ani to by už zřejmě nebylo možné. Ona už tehdy i ta armáda, policie, tajná policie, atd.... byla naprosto prohnilá, apatická a neakceschopná..... S trochou cynismu je možné říct, že úplně každý tehdejší komoušský aparátčík, který po stranické linii zadupal do země nějakého tehdehšího nadějného odborníka,... každá komoušská organizace, která na pracovišti stavěla stranická kritéria nad kritéria odborná a tím v lidech ubíjela jakoukoliv iniciativu..., každý StBácký donašeč, který ve společnosti šířil strach a následnou apaptii,.....každý státní byrokrat, který lidem zbytečně znepříjemňoval život...., to jsou ti praví hrdinové, kteří se zasloužili o rozpad východního bloku. Právě díky těmto lidem totiž byla společnost apatická, neaktivní, uzavřená do sebe a svých rodinných záležitostí, naprostá většina lidí kašlala na pracovní problémy a žila jen svým privátním životem, který většinou začínal už v pátek v poledne.... zaměstnanci ve svých fabrikách viděli hlavně zásobárny materiálu a nářadí pro své soukromé hobby dílny, atd.....atd..... až celý ten impotentní komoušský marasmus zkolaboval..... :))

Anonym (13.8.2006 18:55:06)

Položme si otázku... CO TOHLE DĚLÁ NA FÓRU O TECHNOLOGII DSL??? Omg. Politika už je všude. Jako by na tom záleželo, kdo tady vládne.

Richard (13.8.2006 19:05:33)

Musím přiznat, že internet je svou možností každého kdo umí zapnout PC, připnout se k síti a napsat pár řádek k čemukoliv velmi dobrou sondou do duší víceméně nespokojených občanů. Alespoň v příspěvcích to dělá kolem 90-95%. Také mám hodně výhrad a není mi jedno jak se lidé mají, jak se společnost vyvíjí. Není mi hlavně jedno, že dříve bylo hlavním kriteriem politické přisluhování KSČ, Stb a další včetně velkého bratra z východu. Domnívám se, že ostatní co jeli v takto řízeném vláčku byli pasivně trpěni a odkázáni sem tam na nějakou zastávku, nádražní bufet nebo na záchrannou brzdu.

Richard (13.8.2006 19:33:08)

Musím přiznat, že internet je svou možností každého kdo umí zapnout PC, připnout se k síti a napsat pár řádek k čemukoliv velmi dobrou sondou do duší víceméně nespokojených občanů. Alespoň v příspěvcích to dělá kolem 90-95%. Také mám hodně výhrad a není mi jedno jak se lidé mají, jak se společnost vyvíjí. Není mi hlavně jedno, že dříve bylo hlavním kriteriem politické přisluhování KSČ, Stb a další včetně velkého bratra z východu. Domnívám se, že ostatní co jeli v takto řízeném vláčku trpěli, byli pasivně trpěni a odkázáni sem tam na nějakou zastávku, nádražní bufet nebo na záchrannou brzdu. Po sametu, nebo jak to nazvat jsme zase smýkáni partou nedouků a karieristů, kteří pro změnu poklonkují na druhou stranu a zase ve jménu jiných stran a zájmů pracují, jak se domnívám, většinou jen ve vlastním zájmu. Jen ten občan tj. člověk a jeho spokojený život se mi nějak stále vytrácí. Protože, nikdo se nevzdává současných výhod jen pro blaho spoluobčanů, tak je třeba jej k tomu vychovávat. To je možné pouze v systému, který umožňuje přeměnu k větší spokojenosti občanstva. To zn. nenechávat si se sebou orat a vláčet a dožadovat se náprav. AŤ se jedná o zdravotnictví, zemědělství, školství...každý si dosaďte co znáte. A když není zastupitelská demokracie tak vhodná / jak vidíme/ což např. demokracie přímá...tam asi taková korupce a ovlivňování nejde snadno. To se samozřejmě týká také možnosti IP. Kdo není spokojen s tím co má a má možnost / alespoň někde / přejít jinam ať to zkusí. Kdo je spokojen zůstává. To je znak vývoje k lepšímu, neboť jen hodně zanedbaný člověk nebere do úvahy svá minulá a budoucí rozhodnutí. Tím se lidé vychovávají. Zdraví vás R.

Bob (13.8.2006 20:08:44)

Jo, v životě holt nic není a ani nikdy nebude ideální.... i když si to řada lidí nechce připustit ;) A spokojený život? - Ten si v první řadě pro sebe musíme vytvořit každý sám za sebe. Paroubek, Topolánek, atd.... to je jedna věc, ale daleko důležitějším faktem, určujícím, zda žijeme spokojený život, jsou úplně jiné záležitosti - např. vztahy v nejbližší rodině, vztahy s přáteli, spokojenost se svou vlastní profesí a prací, atd....... Toť můj osobní názor na věc ;)