tuareg (25.8.2006 09:55:46)
mám ho už pár dní a nekecám, byli u mě dealeři už před měsícem, podepsal sem jakousi smlouvu a byl sem zařazený do pilotního provozu, trochu se sice opozdili kvůli nedostatku koncových zařízení, ale je to doma
programů je asi 25. NOVA, Prima, Čt 1,2 nějaké zpravodajství BBC, CNN, ct24, pak 3 dětské, zone romantica, nějaké seriálovky co ani neznám, HBO, HBO2, Cinemax 1 a 2, Discovery, National Geographic, ocko, MTV, eurosport 1 2 a já nevím co eště
menu setoboxu obsahuje televizní program ve kterém se dá listovat podle žánrů, času atd., dál je tam videotéka, zatím asi kolem 100 titulů, pohádky, filmy různých žánrů, P, funguje tak, že si objednáte na jeden den, omažitě se můžete dívat, možnost vyprší po 24 hodinách, zatím je všechno zadara, pak to bude zpoplatněno asi jako v půjčovně možná levněji
pak sou tam nějaké rádia a nastavení, v září se stanoví ceny a já mám možnost ještě měsíc fungovat zadara, pak se musím rozhodnout, každopádně k tomu byl modem D-LINK DSL 584T tuším ADSL2+, ethernet, router, který mi zůstane, i když si IPTV nenechám, no padá to sice míň ale nějak se mi naboural do firewallu, teda jestli má svůj tak zablokoval nějaké programy, proto sem sem psal o radu
screen nemám su v práci, možná večer
a pro ty co nevěří - si počkejte do září, já si užívám :)
zatím než se stanoví cena