Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Bluetone premium, modem cellpipe

Bluetone premium, modem cellpipe

Forn (28.8.2006 13:30:02)

DD. Mám problém s P2P připojeními. Když mám souběžně spuštěný utorrent a DC++, tak mi na chvíli spadne síť (asi tak na vteřinu). Což má za následek ztrátu konektivity na serverech, který mě v DC vykopnou a musím se znovu konektit na lidi i v utorrentu (rychlost na vteřinu spadne na 0). Stává se mi to i v DC++, pokud sosám nějakou "pecku", kterou má mnoho uživatelů a mně se snaží DC++ napojit na moc uživatelů současně. Doufám, že to popisuju srozumitelně. Setkali jste se někdo s obdobným chováním? Není to nějakým nastavením, kdy to při P2P spojeních po překročení nějakého počtu zbuchne, nebo mám blbý modem...?? Pokud je to modemem, prosím o doporučení nějakého jednoduše ovladatelného modemu pro 1 PC, který je stabilní. Díky.

Nargon (28.8.2006 13:56:43)

U tohoto modemu je nejspise uplne stejny problem jako u Xavi 8122r Ma proste malou nat tabulku. Co ti tak doporucim, prepni modem do ZipB modu, pak by to melo byt bez problemu. Podivej se do manualu jak se to dela. Nebo se podivej sem: https://www.dsl.cz/debata.php?vlakno=99944 Je tam odeme navod, sice pro ten xavi, ale melo by to sedet uplne presne, protoze cellpiep a xavi je jen jinej nazev pro ten stejnej modem. V tomto rezimu pak modem funguje jen pro 1 PC, ale to ti asi nevadi, kdyz jsi chtel 1pc. A jeste doporucuji mit na PC nainstalovanej nejakej kvalitni firewall.

Anonym (28.8.2006 14:00:05)

Ne "nejspíše" ale URČITĚ! Ty modemy jsou stejné, jiná je jen krabice. Ostatně Cellpipe pro Lucent vyráběl........no ano, Xavi.