Anonym (17.10.2006 23:50:38)
Jo panáčku, hloupým vyřváváním (bez podrobnějších informací - modem, útlum, SNR, lokalita, přibližná vzdálenost od ústředny, IQ uživatele ( jak houpacího koně)) na fóru nic nevyřešíš. Skoro bych hádal klasický problém: mezi klávesnicí a židlí. A pokud náhodou ne, tak s výše uvedenými údaji kontaktuj ohlašovnu poruch a chovej se SLUŠNĚ.
Anonym (18.10.2006 00:16:32)
Tak hele ty prechytracelej panacku pokazde kdyz zavolam na ohlasovnu poruch predaj to technikum ktery me zavolaj nekdy za dva tri dny a vetsinou v dobe kdy to podle nich jede tak nejak prijatelne. Takze lokalita je Praha Vinohrady a na to abych si zmeril rychlost pripojeni, nemusim bejt vysokoskolak. jinak merim na speedmeter, dsl, speedtest, navic sleduju rychlost pri stahovani napriklad primo ze serveru test.bluetone a za dalsi mam program primo na pocitaci Myspeed, kterej mi zmeri rychlost a presnost mereni v procentech. Modemem to taky nebude zadny usbecko, zadnej smejd. Takze mezi klavesnici a zidly to nebude.
Anonym (18.10.2006 08:09:19)
Podle toho, ze neumis cist to, ale bude mezi klavesnici a zidli.
Anonym (18.10.2006 15:20:18)
a co je utlum a SNR nevis tak na to neodpovis co?
Anonym (18.10.2006 21:18:30)
>>Takze mezi klavesnici a zidly to nebude.
budeme o tom hlasovat?
Anonym (19.10.2006 08:11:17)
Mě od nich 5Mb (Premium, lok. Prah13) jde dobře, ať si každý posoudí jaká je to super služba.
Stejná vypovídací hodnota, jak u tvého příspěvku.
LAMIČKA
Anonym (19.10.2006 13:39:25)
lamicko, jak ti to jede ve vsedni den vecer mezi 19 a 23hod? furt stejne, nebo se to zpomali?
Anonym (20.10.2006 11:30:04)
Furt stejně. Nemám si na co stěžovat. Bylo pár výpadků v tu nejméně vhodnou dobu (večer), jak to bývá jako naschvál zvykem. Hraní po netu (Batlefield 2142) taky na pohodu. Takže na pohodu a svěží.
LAMIČKA
anti (20.10.2006 13:10:05)
mě to jede od dnešního rána a taky super!!!!M.j. odpojení O2 a připojení CRa bez prodlevy-internet mi nešel jen po tu chvilku,co jsem smolil už.jméno a heslo :-)
anti (20.10.2006 00:09:25)
Mě připadá,že seš placenej od telekomu....tak trapně hodit do všech for na dsl.cz zcela a DOKONALE STEJNEJ PŘÍSPĚVEK :-) ... no nevim,běž nabízet radši ie ideál s o2tv a nebo se apoň snaž nebejt trapnej a neopakovat se.....
souhlas (23.10.2006 18:21:25)
Asi budeme ze stejné lokality. Mám Premium 3072/512 už dlouho a posledních několik týdnů je to úplně v pr.....Začalo to vytopením nejmenované ústředny v Praze, kdy to nejelo napřed vůbec a potom naprosto zoufale. Teď už se zdá, že se to lepší, ale u mě to bylo rychlostí stabilně kolem 30% nominálu. Pak člověka potěší, když mu napíšou, že je vše v pořádku, na lajně je přece agregace. To jsou tedy chudáci, kdo má 512 kb/s s agregací 1:50 :-).
Opravdu to občas po půlnoci vyskočí na maximum, ale v praxi je to buď mega, nebo hop a tři mega. Že by snad tolik lidí začalo a pak přestalo stahovat v jednom okamžiku? Kdepak, asi sedí žába na prameni. Když by někdo z odpovědných řekl, máme problém a řešíme ho, tak to beru. S jejich arogantním přístupem ale moc zákazníků brzo mít nebudou. Já jsem připraven smlouvu s CRA ukončit.