Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Internetový prodej nejen hudby zažívá boom

Internetový prodej nejen hudby zažívá boom

Anonym (26.10.2006 00:00:00)

Po jistém umlknutí některých projektů, jakým byl kupříkladu StarZone, se opět začíná blýskat na lepší časy. V několika následujících týdnech budou spuštěny hned dva domácí portály s prodejem hudebních souborů.

haf (26.10.2006 13:44:23)

Český človíček pokud bude mít jakokoli možnost něco cokoliv zdarma někde okopírovat (ukrást) nebo z netu ztáhnout nikdy nyvydá ani haléř na zábavu za kterou by musel zaplatit. A to i bohatší lidé.

Anonym (26.10.2006 17:25:52)

Za MPtrosku bych ty penize nedal ani nahodou. Cely cedo stahnout nebo ve flacu za uplatu a ne takovou konzervu. Ja nevim jak ostatni, ale ja neposloucham hudbu primitivu. Kor este s drm. Dont buy everything with drm except digital radio mondiale morons! Od svych oblibenych interpretu kupuju ceda rad. Stydel bych se kdybych si to odnekud zkopiroval. Vetsinou to vemeno jeste napali 52x bez subkanalovych informaci.

Anonym (26.10.2006 18:52:24)

FLAC je sice bezztratovy, ale vzhledem k tomu, ze urovne jsou jen celociselne, nemusi to byt vzdy uplne verne. Kdyz mate opravdu tak dobry sluch, ze je vam malo datovy tok 192 kbps v MP3 (neverim), tak si to holt vsechno davejte rovnou do PCM. A vubec, uz samotne vzorkovani vam rusi ten originalni zvuk. No, asi Vam nakonec nezbyde nic jineho, ze si nechat konkretniho zpevaka zazpivat v obyvaku a nastroj jen ty, ktere nejsou elektricky zalozene, protoze tam uz opet mate A/D prevodniky, ktere Vam to kazi :)))