Rastakom (8.11.2006 23:02:48)
Články nejsou jednoduchá věc, kvalitní autory neseženeš pro žádný začínající web a IMHO výblitky by více uškodily - už s tím na jednom webu kde jsem adminem zkušenosti mám. Nabídky připojení jsou podle mě pouze pro reklamní účely, tohle je podle mě naprostá zbytečnost pro nekomerční web, jako je dslforum.cz... Speedmeter na každým rohu je ,ale "takto dobře měřících" je poskrovnu (je to DSL.cz, rychlost.cz, potom třeba ten co je na lupě). Krásně si vystihl "forum s nulovou návštěvností" - tady doopravdy admin nic udělat nemůže, to se na mě nezlob, ale obsah fóra tvoří uživatelé. Ale když jsme u toho obsahu, tak protože (vylezu s barvou ven) se s adminem známe z osobního života, tak se údajně plánuje spuštění MediaWiki...
Galvan (9.11.2006 09:54:37)
Obsah fora sice tvori uzivatele, ale provozovatel fora tam ty uzivatele musi umet nalakat. Pokud se o to snazis tim ze roznasis reklamu, tak jsi nesmirne hloupy.
David (9.11.2006 10:27:43)
A ve finále to může být nakonec i kontraproduktivní. Bude-li té reklamy až moc, tak to každého tak akorát otráví a na dslforum.cz nepoleze ze zásady...
y2k (9.11.2006 18:43:13)
Jj, moje řeč. Všeho moc škodí.
Anonym (9.11.2006 15:05:37)
Secteno a podtrzeno, dslforum.cz je dalsi zbytecna stranka. Prumernej speedmetr a forum kde je 5 a pul prizpevku. Jedine kvalitni clanky mohou zvysit navstevnost webu.