xXx (25.11.2006 06:53:43)
Autor zapomněl zmínit Linux. Např. mobilní telefon Motorola A780. Integrovaný GPS s navigačním SW CoPilot (na kartu MicroSD 1GB se vejde kompletní mapa Západní Evropy nebo USA+Kanada). Dotykový displej 320×240 bodů, rozpoznání ručně psaných českých písmen. Pamět 48MB + až 2GB MicroSD. EDGE/GPRS, Bluetooth (Internet Gateway pro notebook), Mini USB. Prohlížeč OperaMini (surfování), Mail klient, VPN klient, prohlížeč Word, Excel, PDF, RealPlayer (mp4, 3gp, mp3), foťák 1.3Mpx Lze dohrát JAVA aplikace (např. Slovník EN-CZ Utisoft, SmartBanka Živnobanka, 3D FreeFlight letový simulátor aj.)
Mark (26.11.2006 23:58:09)
Jak je na tom vlastně evrospký navigační systém Galileo ? ... Slyšel jsem že projekt už je v plném proudu a první družice tohoto navigačního systému už krouží kolem země ... doufám že tento systém přinese výrazné snížení poplatků za licencování navigačních technologie, a pokles cen koncových produktů.
Anonym (27.11.2006 06:15:57)
Autor zapomněl ještě na jednu vychytávečku - GPS v hodinkách.
Mám je a i přes některé nevýhody proti klasickým GPS,jsem nadšen.
Anonym (28.11.2006 18:01:37)
Panove jak je to s placenim licenci? Chci si koupit N70 a do toho navigaci, ale kdyz koupim origo soft budu platit poplatky mesicne (kolik to dela) nebo jim staci jednorazova platba?
A jestli nekdo mate N70 jaky je vhodny soft?
Diky