Michal (15.12.2006 17:18:03)
zdar ... povím vám co se stalo ... :) takže začalo to někdy v dubnu, kdy k nám přišli 2 chlapíci, že se u nás bude vylepšovat ústředna, a jestli máme zájem o internet ... no samo že jsme zájem měli. Řekli, že to bude do měsíce hotovo. Tak jsme čekali pak asi někdy v červnu zase někdo začal obcházet ... a zase že za měsíc to bude ... tak jsme čekali ... pak zase za měsíc a zase ... no a ústředna byla zmodernizována někdy na konci léta. Podepsali jsme smlouvu, čekali jsme a asi 20. listopadu přišel modem. Hurá ... no ale zase to pro změnu nefungovalo ... :( takže jsem po asi 20 minutovém rozhovoru(a přesvědčování že to mám fakt dobře nastavený) docílil toho, že "do 5 dnů to bude hotovo" .... tejden pryč ... a nic .... tak zase ..... zase nic .... a ještě jednou ale to už jsem na ně do telefonu řval ... no konečně (11.12.) přišli technici ... měřili kabely a všechno a fungovalo to .... ale ty hovada mi aktivovali službu Express 512/128 místo 512/128 Express Extreme. Takže dneska mi stáhli limit. Tak jsem se nas***, a po půlhodinovém přepojování(máme bussiness účet grrr) mne konečně sdělili heslo do mojekonto(ani mail s tim nepřišel) a konečně jsem to aktivoval(změnu na Extreme) ... ale prej buď přes noc nebo až do 5 dnů takže nejdřív za 14 dnů podle mne budu mít net :(( a co vaše zkušenosti s O2? :) myslím že nejsem na tom takhle sám :)