Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > VESELE VANOCE A STASTNY NOVY ROK VSEM ! !

VESELE VANOCE A STASTNY NOVY ROK VSEM ! !

Ahoj (24.12.2006 11:03:49)

VESELE VANOCE A STASTNY NOVY ROK VSEM.Toto tema je vytvoreno pro vase nazory na vanoce prani a stiznosti a nazory.Muzete psat a debatovat rad vam odpovim vsechny otazky ohledne vanocniho internetu.A tez bych rad vedel vas nazor na zmenu prozivani vanoc ktera se opravdu meni kazdy rok a cim dal vice potlacovane verejne slaveni vanoc.

Ahoj (24.12.2006 11:04:30)

Tak piste

Ahoj (24.12.2006 11:04:55)

Ahoj-Nevsimli jste si neceho?Jsou vanoce stedry den christmas a nikde se nic nedeje?Jak to?Na zadnych strankach upozorneni na vanoce nikde nic nevreje tak jak vzdycky bylo vsechny zname tradice krestanskych vanoc vymyzeli a jsou zakazany!Divna to doba.Ale ja vam prece neco reknu.Vesele vanoce a stastny novy rok VSEM!NEzapomente ze zacatek noveho roku se blizi a je spojen prave s vanoci.Protoze prave dnes v noci se narodil pred 2006lety Jezis KRistus.A od jeho narozeni a dalsiho mesice se zacina NOVY LETOPOCET!Ano VSECHNO NEJLEPSI PANE JEZISI KRISTE K TVYM NAROZENINAM 2006 dvoutisicimsestym!Pocita se novy letopocet z duvodu toho ze SAM BUH rekl ze JEHO ZIVOT ZMENI I CHOD CELEHO VESMIRU.Jeho narozenim mu JEHO NEBESKY OTEC DAL NA OBLOHU NOVOU ZARICI HVEZDU ZA KTEROU SLI MUDRCI AZ DO BETLEMA!Krasny BOZSKY DAR KTERY Buh dal svemu synu k Jeho narozeni a je to ta krasna jasna hvezda jitrni kterou muzeme videt az do dnes na obloze.Jeho prvnim prichodem se zmenil i letopocet a vsechno v dejinach celeho lidstva.Kral ktery znovu prijde a prave pocitame ty roky od jeho narozeni aby jsme vedeli jakou dlouhou lhutu Buh cloveku dal na obraceni.Kazde mestecko kazda obec kazdy kraj a zeme ma uz zdalky videt JEHO obrovsky chram k uctivani JEHO JMENA.Kristovy hrady zamky pevnosti palace teda kostely jsou oznaceny prevazne krizem na nejvyssi vezicce aby bylo jasne to ze cim ho chteli lide navzdy umlcet tak ztoho BUH ucinil spasu vsech lidi a zacala nova ERA NEJVETSIHO NABOZENSTVI SVETA!Kazde mestecko ma jeho chram.A zadny vladce kral panovnik ani prezident nema tolik chramu a palacu k uctivani sveho jmena jako JEZIS KRISTUS proto je pravem nazyvan KRAL KRALU A PAN PANU!!

Anonym (24.12.2006 12:32:38)

Shut up pussy boy....... You are fucker man.....

Ahoj (24.12.2006 11:18:24)

Očekává ještě lidstvo naší doby příchod Spasitele? Zdá se, že mnozí považují Boha za cizího svým vlastním zájmům. Zdánlivě Ho nepotřebují; žijí jako by neexistoval, ba co hůře, jako by byl „překážkou“, kterou je třeba odstranit, aby bylo možné se realizovat. I mezi věřícími, buďme upřímní, se někteří nechávají přitahovat lákavými chimérami a svádět scestnými naukami, které na cestě za štěstím nabízejí iluzorní zkratky. A přece, i přes svoje protiklady, úzkosti a dramata, a možná právě kvůli nim, dnešní lidstvo hledá cestu obnovy a spásy, a někdy nevědomky očekává příchod spasitele, který obnoví svět a naše životy, Krista, jediného pravého Vykupitele člověka a celého lidstva. Falešní proroci zajisté pokračují v nabízení spásy za „nízké ceny“, která vede k hořkým zklamáním. Právě dějiny posledních padesáti let se vyznačují tímto hledáním spasitele za „nízkou cenu“ i všechna ta zklamání, která zůstala. Úkolem nás křesťanů je šířit svědectvím svého života pravdu Vánoc, kterou Kristus skýtá každému muži i ženě dobré vůle. Ježíš, narozený v chudobě jeslí, přichází všem nabídnout onu radost a onen mír, které jedině mohou naplnit očekávání lidské duše.