BDs (18.3.2004 00:02:40)
No kolem toho kdy se cloveka prestane tykat FUP: To oni sledujou, nerikaj to sice vsichni ti operatori na hotline, ale kdyz jsem tam volal, ze jsem pred par dny stahnul giga a ze uz jsem ve druhy fronte nejak dlouho, slovak povida: Dejte mi Vase uzivatelske jmeno, podivame se na to. Lognul se a rika, no jeste tu mate 500MB nad limit (nad prvni frontu). Kazdej den jsem prenasel cca 150MB a kazdej den jsem tam volal, pokazdy mi to rekl a priblizoval jsem se prvni fronte priblizne o 150MB za den (cili prumer moji agregacni skupiny je 300MB/den). Pak tam ale jeden den volam s tim, ze chci vedet jak jsem daleko a typek rika: No to mi ale nejsme schopni zadnym zpusobem zjistit. PACHOLEK JEDEN. Tak mu rikam: Vcera mi to kolega klidne rekl. A von: Jooo, no tak se na to podivame, dejte mi Vase uzivatelske cislo a reknete mi prosimvas jak se jmenoval. Rikam: To nevim. Tak von: No tak reknete aspon kdy jste sem volal. Ja: No volal jsem vcera kolem 10:00.
TAKZE: Klidne by na user.nextra mohlo bejt krome jenom snizena/nesnizena priorita i jak je clovek vzdalenej prvni fronte. To by ale nesmela bejt Nextra uvnitr prohnila a zcela umele kolem FUP udrzovat mlhu, aby lidi byli posrany a linky nevytizeny--->idealni stav pokud zakaznici platej fakturky vcas.
Jen co se mi podari odkoupit modem, davam vypoved. Nebudu neci rukojmi navic za penize.
A (18.3.2004 00:08:26)
Vsadim se s Tebou o co chces, ze se u Tebe zadne FUP nevypnulo :o)) ... udelej test, stahni ted jedno CD (600-700 MB) a uvidis, ze zitra si nestahnes ani email :o)))
PK (18.3.2004 01:35:54)
To dělám pravidelně, od prvního nekonkrétního mailu o FUP co mi NEXTRA poslala. Už v tom mám praxi. Prostřednictvím ČTÚ jsem vedl správní řízení s Telecomem a vyhrál! Nechtěli mi změnit ISDN linku na obyčejnou, aniž bych musel zrušit a znovu zřídit ADSL, ale před zřízením ADSL mi to slíbili, takže to museli udělat, chtě nechtě. Takže mě jentak něco nevycuká.