liske (7.2.2007 14:46:16)
Ahojte, kedze moja zlost uz nabrala neskutocne rozmery musim sa postazovat... Asi v polke novembra sme si cez internet objednali sluzbu u radiokomunikacii, s tym, ze k nim prejdeme aj s pevnou linkou a s tym, ze doteraz sme mali adsl od o2. Prisli nam papiere, co sme mali podpisat a odoslat... Toto sme do nasledujuceho dna samozrejme spravili a uz sme sa len tesili na novy a rychly internet... ASi po tyzdny sa nam ozvali z radiokomunikacii, kvoli nejakej nezhode na podpise k paieru na o2, co som hned vyriesila a poslala vsetko spravne... Ake ale bolo moje prekvapenie, ze ani po mesiaci sa nic nedeje a nikto sa nam neozyva.. A tak sme si presli este raz helpdeskom na radiokomunikaciach, kde nam povedali, ze nic nedostali... Moje presviedcanie, ze som to poslala hned druhy den a doporucene nebolo nic platne a tak som sa vydala zas a znova na postu.... Pouceny z predchadzajuceho vyvoja rozhodli sme sa po tyzdni radsej zavolat my, ako cakat na nich... Aek ale bolo moje prekvapenie, ked mi slecna oznamila, ze musim ten internet na o2 zrusit sama, i ked som sa presne na toto pytala pri nasom poslednom telefonate... Prehltla som teda zlc co uz vo mne kypela a spytala sa, ci aspon ten papier dostali... Nastalo dlhe ticho a potom este dlhsie, ale nakoniec, ze ano mame ho.... JUPIIIIIII pomyslite si... A tak som zacala sa dohovarat s heldeskom o2... Pristup vcelku mili, az na cloveka co mi volal kvoli tomu zruseniu, ktory bolochotny ohovorit vsetkych inych poskytovatelov a odprisahat,z e iba o2 ma urobi stastnou.... No ale nakoneic sa podarilo a ja som ziskala datum odpojenia od o2... Raj a blizil.... Uz iba zavolat na radiokomunikacie a povedat im, kedy nas maju napojit... A dnes sa to stalo... Pred chvilkou volal priatel na radiokomunikacie (ja uz somprehlasila, ze na to nemam nervy) a hadajte co sa dozvedel???? Ze ziadny papier od nas nemaju.... najskor osm myslela, ze si zo mna robia srandu, ael oni boli vazny.... No a tak sme sa spytali, ze ked ho posleme teda znova (tretikrat) ci nas do toho 20.2 zapoja... Naco mila slecna povedala, ze to saurcite nestiha.... I ked nam predtym bolo povedane, ze zmenu internetu nepocitime a ze budeme najviac par hodin bez pripojenia.... Zrazu ej z toho asi tak mesiac bez pripojenia... No uznajte nie je toto kocurkovo??? Tak sme nakoniec po skoro troch mesiacoch uznali porazku... Zostavam u o2 a aspon si necham troska zvysit rychlost... Peniaze darovane poste na milionpat doporucenych listov uz spat neziskam (tak ma pri tom napada, ci nie je nejaka zmluva medzi radiokomuniakciami a ceskou postou o ziskavani penazi za opakovane posielanie doporucenych listov ;)) Ked nic ine aspon dufam, ze Vas ten clanok pobavil :) Zelam krasny den :)