Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Hezké sobotní poledne a dobrou chuť, pokud právě obědváte...

Hezké sobotní poledne a dobrou chuť, pokud právě obědváte...

Anonym (10.2.2007 00:00:00)

Jak se říká, národ má takovou vládu, jakou si zaslouží. A jsem si jist, že do určité míry to platí i v publicistice. I publicista/novinář má takového čtenáře, jakého si zaslouží.

bob (10.2.2007 05:34:55)

ahoj, díky za pěkné shrnutí "čtenářů rýpalů". Přesně jste to vystihl. Dnes sice nebyl článek tak vtipný, jako ostatní soboty, ale vyvolá snad ještě větší nevoli u permanentních stěžovatelů, že sem nepatří. Už se těším, až si budu číst rteakce na toto, pro někoho, ožehavé téma. :-) Díky a jen tak dál.

kolemjdoucí (10.2.2007 08:37:37)

Článek je výborný, takový, jaký má sobotní článek být. Také jsem zvědav a moc se teším na diskuzi pod tímto článkem.

BaronDevil (10.2.2007 11:50:08)

Hehe:] Pekny clanek. Bohuzel se s nim neda nic jineho, nez souhlasit:]] A u toho prikladu jsem se musel vazne smat... Vrele doporucuji stahnout tenhle soubor (http://games.tiscali.cz/temp3/primitivove.pdf). Neznam html tagy, takze asi budete muset kopirovat, pokud tu neni auto odkaz... A bavte se dobre - je to z games.tiscali.

Anonym (11.2.2007 15:37:33)

Skvělej odkaz! Bude se hodit;-)

Hele (10.2.2007 14:17:35)

Bravo, nelze než souhlasit. Díky za skvělý článek.

Eser (10.2.2007 17:50:11)

Hm, sice to bylo k věci, ale trošku nudný. Ještě že oběd byl vynikající.

honza (14.2.2007 19:16:02)

zdravim autora, pekny clanek. libi se mi posledni odstavec a pouziti emotikonu, hezke a docela vtipne. taky jsem kdysi hltal komentare pod clanky a aktivne se zapojoval do diskuzi. dnes na to nemam cas a vim, ze ve vetsine pripadu nemaji valne urovne a nic mi neprinesou. jsou o nicem, k clanku se moc nevztahuji a samy rypal a chytrak. malokdo poradi, neco rozumneho doda. snad na obcasne vyjimky u odbornych clanku, kde se clovek obcas o problematice nebo problemu dozvi napriklad nejakou zkusenost a ctenari jsou slusnejsi jak bylo receno clanku, diky tomu, ze neni urcen pro tak siroke spektrum ctenaru... ale... asi proto, ze nejsem novinar a nezivim se tim, nerozumim trochu tomu proc ze sebe novinari delaji zumpu, tim ze se prizpusobuji ctenari a dochazi k te bulvarizaci medii napriklad. odbornost je zadany artikl urcite stale a svuj styl si muze novinar urcovat sam preci. ano asi to je boj o preziti, ale take treba postupny upadek. viz amaterske preklady cizich clanku, povrchni clanky s palcovymi titulky a tuna priblblych prispevku o nicem pod nimi. druha vec, ktere nerozumim, jsou ti stali ctenari. myslim tim ty v clanku uvedene odoborniky, kteri komentuji kazdy clanek na svem oblibenem mediu. nechapu hlavne prinos a smysl tohoto pro ne samotne. jsou to lide, kteri se v praci evidentne nudi a zahlcuji komentare pod clanky svymi moudry, vtipnymi postrehy a kritikou ostanich prispevatelu. rozum zustava stat nad zpusobem zabavy takoveho mnozstvi lidi v pracovni dobe. jestlize plati "jaky ctenar, takove clanky", tak logicky by potom mohlo byt - "cim blbejsi clanek, tim vetsi stado volu pod nim". nebo ne? uz dvakrat jsem tu uplne nahodou "po mereni" narazil na ctivy clanek, asi se tu stanu pravidelnym rypalem.