Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Nejsem věřícím církve Svaté televize!

Nejsem věřícím církve Svaté televize!

Anonym (3.3.2007 00:00:00)

Uvědomujete si vy vůbec, jak krásný a pohodlný život budete mít, když přijmete všechny nabídky, které vám přicházejí poštou, nebo kvůli kterým vám přímo někdo zavolá? Přímo pohádkové to bude!

juura (3.3.2007 08:30:31)

Vážený pane, nemít televizi není zas tak neobvyklé, ale pravděpodobně jste potřeboval sdělit národu, že jste jiný, než zbytek populace, ale nikdo to o vás neví a měl by vědět, a nechce Vás za to poplácat po ramenou. Takže - bezva kámo, jseš dobrej, žes to bez tý bedny tak dlouho vydržel a hodláš v tom zůstat.

BaronDevil (3.3.2007 08:42:37)

No ja bych autora az takhle neodsuzoval, i kdyz je fakt, ze z clanku to taky tu a tam dost vyznelo. Jinak bych tenhle clanek prijal uplne v pohode, protoze me kazdou chvili vola nakej kokos, co nabizi telefonni tarify, pojistovaci agenti a ja nevim co jeste... Vsechny tyhle pripady zacinaji stejne: Dobry den, jsem zastupce firmy ... mate chvilku cas? Pak se akorat znudene kouknu na dolni listu mych windows, jestli tam nekdo nahodou nenapsal neco na ICQ a holt reknu ze ANO, protoze nic me nepobavi tak, jako kdyz na me vyplaznou, ze nabizeji LEVNY INTERNET - uz od 800 KC za mesic!!! Garantovana rychlost az 521 kb/s atd atd. Nejradsi mam jim pak rikat ze mam garantovany 2mb/s a za 300/mes... Ale nejvic stoji za to ten fakt, ze po me vete vetsinou zazni ze sluchatka: Tak nashle. A zavesi. A za tyden znova... :))

Honza (3.3.2007 08:56:25)

Clanek me pobavil coz o to, ale ten vas GARANTOVANY 2Mbit za 300Kc me pobavil jeste vic :-) vite on bude garantovany jen do te doby nez nekdo pusti torrent a pak pochopite ze garance a agregace neni totez, ikdyz vas ISP tvrdi, ze agregaci nema heh by me zajimalo jak ji muze nemit kdyz minimalne zahranicni konektivitu agreguji vsichni. ISP nejsem, ale urcitou dobU jsem se zajimal jak isp funguji a jak vycarovat 5Mbit za 500 :-)

Marťa (3.3.2007 09:04:15)

No autor je podle me naprosto normalni neporebuje bednu na co a kabelovku naco ztrata casu .jeste mu muzou zacit nabizet internet jako me dkyz sem ho poprvi zrusil co den to jina spolecnost sem vipojil pevnou a pribuzny volejte namobil a nazdar .

Cilek (3.3.2007 11:55:52)

No autor příspěvku není úplně normální. Ale o tom právě píše..!

Anonym (3.3.2007 15:06:12)

Jeste ze nejsou vsichni lidi normalni. Kdo by objevoval nove a nove veci? Statistika dokazuje ze udajna normalnost se tyka jen nejakych 20% lidi. Tudiz udajna normalnost vlastne neni normalni. Diky nenormalnim lidem muzou existovat lide normalni. Jsem proti normalnosti. Stay abnormal!!!

BaronDevil (3.3.2007 10:39:34)

Asi jsem mel uvest, ze jsem clenem mistni wi-fi site a jelikoz se mistni HW neustale vylepsuje, tak z toho, ze by rychlost klesla pod 2 mb/s vazne strach nemam... Torrenty nedelaji problem vubec, DC bezi jako fik a mame i mistni herni sit. A i kdyz tohle vsechno bezi naplno, tak to an rychlosti prakticky nepoznam... Nechci se tu nijak vytahovat, jen upresnuji informace... Jsme na paterni opticke siti... To jen tak pro informaci... Ps. Za ty 300/mes mam napojeny 3 PC a vsechnz naprosto v pohode...

Trasher (4.3.2007 13:18:32)

lol vcelku by mne zajimalo technicke reseni vasi wifi site, bo mne dost kakaj vselijake nabidky inet firem za levne a uzasne garantovane pripojeni a pak skutek utek

Anonym (1.5.2007 23:14:55)

Abychom si vyjasnili terminologii. Garantovaná rychlost je taková, kdy mám ve smlouvě napsáno, že to poběží tou a tou rychlostí.

Honza (3.3.2007 18:33:15)

No, jsou lidi, kteří televizi nemají. Ale moc jich není. Já sám jsem ji neměl 7 let. Když si kolegové při obědě povídali, co bylo v televizi, a já se zeptal jako analfabet, o kom či o čem to mluví ... dobře si pamatuju, jak občas celá jídelna ztichla a všichni se udiveně ohlíželi. Kdybych prohlásil, že vykám rodičům nebo že nevěřím v kulatost Země, nevzbudil bych větší pozornost. Když jsem pak dostal darem ojetou televizi, divil jsem se, jak se dá na takové blbiny koukat. Odvykl jsem televizní kultuře. Ale za čas jsem si zase zvykl. Už bez hnutí brvou koukám na televizní show, na reklamy, na lámání vazů v akčních filmech. Zblbnul jsem. Konečně jsem normální. Možná i věřící církve svaté televize.

JP (3.3.2007 18:48:48)

Autor napsal docela pěkný článek na dost aktuální téma. Televize je asi nejtvrdší droga vůbec a spousta lidí zůstává tupými obětmi této bedny (někdy i po celý život). Vždycky se ovšem najdou jedinci, kteří na každého umějí jen zapškle poštěkávat - že juuro ? Možná proto že nic lepšího napsat neumějí ?

danda (3.3.2007 10:16:05)

S autorem plne souhlasim, taky nemam televizi a narame si to uzivam. Nemusim cucet na tuny reklam a filmy ktere me vlastne nezajimaji. Pokud se chci podivat na nejaky film tak si ho sezenu treba z pujcovny. Nejvic me mrzelo ta spousta promarnenyho casu stravenym u bedny a tak jednoho dne putovala na smetak. Internet mam slusny min 3Mb, kdyz jsou linky volne tak i 10Mb a za 350 na mesic (a bez datovych limitu) a to proto ze jej poskytuje maly zivnostnik, ktery nas nechce nijak odirat. (jo a torenty mi bezi vesele a nikdo me nelimituje)

Radek (3.3.2007 15:44:36)

Pokud bereme za normální to, co je většinové, pak asi taky nejsem normální. Nemám rád davové akce, stejně jako vy se snažím nepodléhat reklamě a exkluzívním nabídkám, u nichž musíte ze všeho nejdříve číst ta mikroskopická písmena někde dole nebo vzadu, která někdy zcela obracejí smysl informací uvedených výše. A nemám rád obchodníky, kteří tvrdí, že to oni pro firmu vydělávají peníze a vše ostatní je jen přívažek. Ale nejde až tak o televizi, taky ji nemám. Jde o to udržet si vlastní názor a vlastní pohled na svět. A to je bez televize a bez reklam určitě snazší.

Forrest (3.3.2007 17:57:31)

Nemusím nic dodávat a plně souhlasím.

Radkus (1.5.2007 20:43:46)

Jo plně souhlasím, televizi sice doma mám ale nezapnul jsem již několik let, takže mi doma funguje jako bezvadný lapač prachu:). Kdo se má taky na ty zhovadilosti taky dívat. Ale myslím že o tohle až tak moc nejde. Myslím že autor chtěl hlavně říct, že každý by měl jít svou cestou a ne se nechat strhnout davem jen proto že je to podle měřítek ostatních "normální". Pokud by začli všichni skákat z mostu, tak se to taky stane normálním a mám snad kvůli tomu jít a skočit taky, jen proto abych dokázal ostatním že jsem "normální"? Ne děkuji. Raději si půjdu dál svou cestou a nechám ostatní ať mě považují za podivína či blázna.