Anonym (28.3.2007 13:25:22)
Aha. Už tomu rozumím. V podstatě jediná možnost je, že bys tu linku nechal napsanou na toho člověka, od kterého bys ji získal a potom si ji nechal přeložit k sobě do bytu (nevím, kolik stojí překládka). Poté by ji ten člověk nechal převést k (např) ČRa a zřídila by se na tom ADSL, která by byla napsaná na tebe (pokud to tedy jde u Radiokomunikací. U O2 to jde určitě). Možná by se dala napsat i nějaká plná moc s nakládání s pevnou linkou jako takovou. Ale přijde mi, že celé tohle řešení je strašně kostrbaté, složité a ve finále se imho vyplatí spíš řídit pevnou linku bez závazku (za nějakých těch 3400,-, nebo kolik)
Anonym (28.3.2007 13:37:35)
informoval som sa na O2. prave preto preferujem toto riesenie.
ak by som uz tu linku mal na seba, zrusit ju mozem okamzite, to nie je problem, teda fungoval by som cez Radiokomunikacie.
od daneho cloveka potrebujem jedine - aby mi podpisal prevod linky.
vsetko ostatne uz je na mne a mozem slobodne nakladat s linkou. prave to preferujem, aby som nebol viazany O2 ako nejaky vazal! komu a za akych podmienok nasledne podpisem, uz bude cele na mne...
ta ciastka sa mi prave zda strasne vysoka za nieco, co od zaciatku budem pocitovat ako nutne zlo...
Anonym (28.3.2007 13:37:46)
informoval som sa na O2. prave preto preferujem toto riesenie.
ak by som uz tu linku mal na seba, zrusit ju mozem okamzite, to nie je problem, teda fungoval by som cez Radiokomunikacie.
od daneho cloveka potrebujem jedine - aby mi podpisal prevod linky.
vsetko ostatne uz je na mne a mozem slobodne nakladat s linkou. prave to preferujem, aby som nebol viazany O2 ako nejaky vazal! komu a za akych podmienok nasledne podpisem, uz bude cele na mne...
ta ciastka sa mi prave zda strasne vysoka za nieco, co od zaciatku budem pocitovat ako nutne zlo...
Anonym (28.3.2007 13:37:54)
Též mi připadá tvá představa řešení moc kostrbatá a zdlouhavá a nějakým poplatkům se jistě nevyhneš, radši bych si nechal zřídit linku bez závazku, nebo si zřídit linku ze závazkem a pak přejít s celou linku vč. hlasu k alternativnímu ISP. O2 je myslím povinná tento převod povolit bez nějakých sankcí..