Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Vyčistěte si Windows, urychlíte si práci (8)

Vyčistěte si Windows, urychlíte si práci (8)

Anonym (27.4.2007 00:00:00)

Je to už poměrně dávno, co jsme vydali poslední 7. díl seriálu a čistění počítače se systémem Windows. Jelikož se mi začaly v e-mailové schránce kupit dotazy, zda ještě nějaké díly budou a jestli bych v případě, že ne, mohl poskytnout nějaké další rady soukromě, rozhodl jsem se sepsat ještě pár pokračování. Dneska se zaměříme na otázku: Jaké programy nejvíce zpomalují počítač?

nufik (30.4.2007 03:37:19)

Mám antivir AVG,kdysi jsem míval Avast,taky Nod,bohužel oba jsem dal pryč,prostě si snima nerozumím a jsou dost složité na konfiguraci-hl.český avast,píšete že má více štítů na ochranu ale mám AVG anti virus a pak AVG Anti-spyware-jsem stím nadmíru spokojen a dá se stím docela dobře pracovat-jen vjedět jak tento antivirový program naprogramovat aby se zbytečně sám nespouštěl-myslím tím aut.tesy-to opravdu hodně spomaluje!Takže všem doporučuji český AVG který je i podporován a doporučován Microsoftem.koupil jsem si plné verze a nemohu si stěžovat.Pokud si chcete ještě vylepšit práci s PC a trochu ho zrychlit tak doporučuji Tune UP-7!Dá se sehnat na netu i vplné verzi.Je to skvělé!Stahnul jsem si do něj i češtinu a opravdu skvělé!Funguje to a dokáže toho dost.Je v tomto prográmku i mnoho zajímavích věcí-jako změna vzhledu atd..doporučuji!

Brand_Bukaboo (1.5.2007 19:00:17)

Tenhle seriál se mi líbí . Už jen kvůli tomu že se zabývá i jinými postupy a programy než většina rádoby profesionálních rad jinde . (BootVis mne překvapil ) . To že všichni dnes musí mít antivir , antispyware firewall a anděla strážného na telefonu je jen díky tomu že neví co opravdu potřebují , ale pokrok ve stylu 3D omalovánek s tunou nicneříkajících nápověd je pro prodej třeba ;)