Duran (13.5.2007 14:07:08)
Alergicky jsem na O2 hodně, protože takove zkušenosti jake mam s O2 bych opravdu nikomu nepřal, kdybych byl debilek co mu jen chodi faktury a plati, tak by na mě ti parchanti neskutečně zbohatli, naštěsti si hlidam každou učtovanou položku...
------------------------------------------------------------------------------
všechno to začalo asi když byl rozmach mobilnich telefonu a pevna linka jako že pořad byla aktualni věc, protože to měly duchodci, ale i mladi, obilni technologie pomalu ale jistě vytlačuje pevnou linku z cesty, ale až na ty co nemaji jinou možnost připojeni k Internetu, na těch si O2 pěkně zhrabne,... takže - je ten měsični paušal což čini myslim 403 a to rozhodně neni malo
Proč jej prostě nemužou zrušit ?
-------------------------------------------------------------------------------
Pevnou linku jsme zrušili i my, sice horne je levne z pevne na pevnou, ale ten poplatek neni uměrny, .. za par let zjistim, že by se mi pevna docela i hodila, ale v te době zřizeni 5000,- , jiny poskytovatel u mě nebyl, takže jina možnost adekvatniho internetu nebyla
-------------------------------------------------------------------------------
Nakonec jsme se teda nechali "nalakat" se sousedem na nedavne reklamy s Krausem, na IE zřizeni a nevim co všechno za 1kč, soused byl ochotny semnou do toho jit takže nic nebranilo, než protě službu na jeho pevnou linku objednat,
- službu jsme objednali 12. listopadu 2005, ALE CO JE ZAJIMAVE JE TO, ŽE BYLA V PROVOZU *A*Ž* 7.3.2006 ... takže 5 měsicu jsme čekal jen na to než ti kryplove zvednou prdel a začnou něco konečně dělat...
Když už konečně přišel baliček s Modemem, tak jsme se připojily a bylo docela vše v pohodě, až na to jak přišla 1.Faktrura (Naše objednana služba byla v te době zvyhodněna že 1.měsic je za 1,- a druhy za polovični cenu) jenom že ono ejhle za IE na faktuře 3700,- Kč ... takže to už začalo, toto jsem 3X reklamoval, 3krat mi poslala fakturu z daleko vyšši cenou ....
takže si u mě O2 udělali perfektni postaveni ve spolupraci a ochotě k zakaznikum, vřele jim děkují za jejich předražene a vychnace služby/reklamy
Anonym (13.5.2007 20:14:49)
>jenom že ono ejhle za IE na faktuře 3700,- Kč
A sdělíš nám to sladké tajemství, za co ta položka byla? Protože ať tak prohlížim, jak prohlížim, tak ji v ceníku nenalézám.
Duran (13.5.2007 21:02:33)
IE = Internet express, neboli služba kterou jsem měl mit prvni měsic za 1,- a ne za 3700 ,- ... trošku uvahy by taky neuškodilo při čteni ...
Jianč jestli si pochopil co je IE tak nevima na co se mě tažeš, určitě viš jak ma O2 rozdělene položky na fakturach, no, a prsotě za internet Express (sprint myslim) bylo misto 1,- (ale ikdyby tam bylo 799,- což je měsični cena služby) ale tam 3700,- ...
Anonym (14.5.2007 00:07:01)
Ty jsi tedy sedmilhář, neexistující typ modemu, nesmyslné částky která ti prý účtovali a od 12. listopadu 2005 do 7. března je podle tebe 5 měsíců.
Duran (14.5.2007 10:16:31)
Bože tak nevypisoval jsme tam všechno, vy jste tady fakt někteři ...
Jde o modem Xavi 8122r
A jakych 5 měsicu prosim tě, jim 5 měsicu trvalo než vezmou posrany kabel co k nim odemě vede a zapichnou ho do DSLamu
Takže meleš pěkne lejna protože router jsem si vyzvedl z pošty 6.3.06 a tohoto data se teprv začina internet platit, buď když převezmeš zasilku nebo se poprve připojiš,... tak kde maš pořad těch 5 měsicu ? Před 5ti měsici jsme si službu objednal a to mi tady chceš řict, že platim už i od te doby co si to obědnam a moje linka ještě nevěděla co to je digitalni signal ? .... ty si asi poadly nahlavu a moc neviš jak to ISP dělají
Anonym (14.5.2007 14:48:20)
Nauc se pocitat, od 12.11. do 6.3 nasledujiciho roku jsou NECELE 4 MESICE. U tech tvych zvratku uz jen chybi "Banik pi*o!"
Duran (14.5.2007 17:18:25)
Ty jsi fakt jen vymaštěny anonym, co se neumi ani zaregistrovat ... Což oto, buď si, ale ty nechapeš moji podstatu věci, kdyby to trvalo 1 tak už ot je hodně na to jake maji reklamy, všechno blesku rychle a ja nevim co ... a co ta faktura no ? CO mi řekneš na ni frajere ? Mysliš že ot je OK ? Ja bych neřekl ,... nevyčitej mi chujovinky a nedostatky v textu, tedy jde o princip a ten z toho znatelně vyplyva, takže bych prosim odpověd na otazku jestli je OK mit za 1 měsic 1,- (slibenou) nebo 3700 ,- a už nepiš žadne dalši blaboly o modemu a nevim čem, na to nesejde.
Cilek (14.5.2007 17:31:00)
Nejsi ty spíš buran než Duran? Tatovi vyřiď, že tě málo mlátil po čuni a že teď už je asi pozdě. Teď už ti přes tu nevymáchanou hubu bude muset dát někdo rozumnější. Co děláš místo docházky do školy, že máš tak vybraný slovník a skvělý pravopis?
Duran (14.5.2007 19:55:56)
Hmm, myslim že tohle spravny směr neni neni teto diskuze, ale aspoň jsi mě povavil ! :-D ... Nechapu co ti vadi na mojem slovniku ? ? Je to moje osobni věc jakou slovni zasobu použivam a jakou ne ... a že nepišu diakritiku to už je jina ... je to zdlouhave... Viš co ti řeknu ja ? Že s takovym přistupem jako že mlatěni děcek asi daleko nedojedeš .. Jak jsme byl ja vychovavany muže byt tobě uplně volne ! Koho mysliš tim rozumnějši ? Je tom uj osobni nazor na O2, a mame domokracii, ne ? takže si mužu hlasta kde chci, co chci !
Duran (14.5.2007 20:19:11)
Dokud tím, co píšeš, obšťastňuješ všechny kolem, tak to tvoje osobní věc není.
btw - demokracie není o tom chovat se jako hulvát, i když si to spousta lidí myslí.
Duran (14.5.2007 20:37:01)
To jsme taky neřekl, je to svoboda nazoru, tak konečně pochopte, že jsme řekl na ně svuj nazor a teď mě tu snad chcou všichni ukřižovat za muj slovnik, tak když vam to tak vadi, tak si ty vyfoťre, vymazejte si těch par sprostych sloviček když vam to uděla radost aby to bylo ťip ťop ! ..
Duran (14.5.2007 20:38:05)
A až to budete mit, tak si ten text PROSÍM přečtěte znova, aď chapete o jakou problematiku u O2 mi jde...
Anonym (14.5.2007 20:47:41)
jsme? Vás je tam víc?
Duran (14.5.2007 20:51:07)
no až budeš psat tak rychle jako ja, tak mi to přestaneš vyčitat tyto překlepy ;-)
Anonym (14.5.2007 20:59:24)
nj. Obchodní akademie. To všechno vysvětluje.
Duran (14.5.2007 21:01:43)
Co to ? jaka obchodni akademie ?
Duran (14.5.2007 10:20:51)
K tomuto přispěvku (obzvlašť někteři) prvně čtěte, pak polemizujte ;-)