Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Software na cokoliv

Software na cokoliv

Anonym (5.5.2007 00:00:00)

Potřebujete napsat knihu? Scénář? A tím pádem se proslavit? Není problém, stáhněte si příslušný software a je to. Jen abyste nedopadli jak Pat a Mat. I když, tihle dva by dnes byli za celebrity.

BaronDevil (5.5.2007 10:45:15)

Jeden z duvodu, proc se divam v televizi jenom na sport a knizky ctu jen od autoru, co s PC nemaji nic spolecneho (Bradbury, Assimov atd atd). Telenovely jsou nesmysly uz svym pojetim, nehlede na to, ze dabing vypada jako by ho delali nekde v africe, kde se uci cesky, Kriminalky jsou na jedno kopyto (teda az na nedavno uvedenou novinku - Odlozene pripady - na ty se necha koukat), ale typ poradu Kobra 11, Medicopter, nebo kdysi davali policajty na kolech... uz sem jenom zvedav, kdy uvedou policajty na rogalech. Akcni filmy nestojej za nic uz proto, ze se neustale opakujou ty samy tituly a navic cesky divak je temito filmy tak zahlcen, ze uz nezajimaji ani nove tituly...

wikx (5.5.2007 12:54:35)

Souhlasim s tim ze zadny software naemuze nahradit lidsky mozek. Me se prave zda , ze telenovely apod jsou tvoreny podobnym systemem (softwarove zpracovani - zadny originality, jen jiz v clanku popsane: milostny trojuhelnik, problem s babickou..atp) Ale zase vsechny serialy bych neodsuzoval jelikoz vim ze jsou i divatelne serialy (zejmena ty ktere se nevysilaji v CR..) A pokud jde z rovna o Kobru 11 tak na to ze je to nemecky serial, tak me se docela libi:) Ovsem vetsina ne-li vsechny ostatni serialy nemecke produkce jsou na tom bidne z meho pohledu - srovnatelne s kvalitou telenovel. Osobne bych takovy soft pouzil jen jakysi koncept ze ktereho bych dale vymyslel..

Anonym (29.2.2008 13:48:19)

Treba na Červeného trpaslíka byl takový soft použit asi těžko... :) Leda že by měl databazí "stupidní hlášky" a priorita 98 % ... :) Ale Esmeralda pravdepodobne slouzila primo jako predloha pro šablonu telenovel.. Už jen ty jmena jsou všude stejný... :)

Brand: Bukaboo (6.5.2007 20:19:21)

Úspěšný život v dnešním podání je jedna velká šablona . Pokud má pro něj jedinec mít předpoklady musí podstoupit několik vzorových milníků ve svém životě ( pídění se po znalostech , nutné pracovní úspěchy , ideální životní partner , maximální násobení zisku , podpora rodiny a aktivní odpočinek nakonec). Musí se řídit souborem šablon jež tvoří společensky přijatelné chování . Od počátku společenského života v zájmu zachování norem potlačuje přirozenost specifikující se otevřenou mysl malých dětí - Děti vědí co chtějí , my víme co se od nás očekává . Nekonfliktnost je cestou k vytvoření ideálního člověka - nemyslící trosky opakující zaběhlé fráze den co den . Úspěšné trosky která odvede svůj díl nutné práce a za odměnu se možná dočká zajištěného poklidného stáří . Pokud mám motivovat masy předkládám jim omáčku omáčku složenou ze vzorců obecně přijatelného chování opepřenou adekvátní mírou dráždivých diferencí . Proč jsou tedy telenovely tak oblíbené ? Většina konzumentů se setkává přesně se stejnými vzorci chování jakými se řídí , a pravidelně se ztotožňují se zbožnými představami podporujícím apetit normálnosti ( velká láska , bohatství z nebe , prosazování principu spravedlnosti ) Pokud je tento mix opakován dostatečně dlouho začnou konzumenti tento druh obsahu vyhledávat , v knihách , v televizi při komunkaci jakýmikoli prostředky. Geneze otroků pravidelně zvyšujících svůj výkon a žijících v představě ideální společnosti .... Kdy jste naposledy v pozici podřízeného řekli otevřeně co si myslíte o problému na který jste dotazováni ? Kdy jste zvolili nejisté výsledky před potencionálně zabezpečenýjm řešením ? kdy jste se naposledy svobodně vyjádřili ???

BaronDevil (7.5.2007 14:29:48)

Pisu povidky takze se vyjadruju dost casto svobodne...

Anonym (6.5.2007 22:35:47)

Jo, konecne vikendovej clanek kterej neni naprosta demence. Dekuju Lipso, jen tak dal.