Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > EMEA a ahojDSL - zrychlovani

EMEA a ahojDSL - zrychlovani

mely (11.5.2007 12:00:55)

Ahoj, mam EMEU, 1mb Free zrychlene na 3mb, a na strankach ahoj.cz jsem se docetl, ze me a zakaznikum podobnym dojde koncem dubna mail s instrukcema, co kde nastavit, aby me mohli zrychlit na 6mb.. mail nedosel, nebo ho mozna zachytil spamfilter - nevim. na infolinku se mi volat nechce, protoze tady s tim je tam urcite denne otravujou desitky lidi, a jeste maji na trankach napsany, at se skrz zrychlovani na hotline nevola, tak etda nevim.. dosel vam uz nejakej mail....???

Lumi (11.5.2007 18:48:37)

Jo prisel mi zacatkem kvetna. Informovali me o tom, ze navyseni probehne nejpozdeji do konce srpna a aby bylo uspesne, budu muset zmenit PPoA na PPoE. A ze to mam udelat az mi prestane internet fungovat. Jo a jeste, ze protokol bude LLC.

Prd (12.5.2007 01:35:44)

Vis co zajed do afriky a dotahni si kabely od mistnich provideru a zmen isp a pojede ti to 365MB/s fakt to funguje neveril sem vlastnim ocim

mely (15.5.2007 00:27:50)

update: dneska jsem volal na infolinku a mailem mi bylo poslano toto: ''...navyšování rychlostí se prozatím týká pouze linek na bázi Telefonicy O2, ve Vašem případě (služba AhojDSL Free), se zatím rychlost nenavyšuje, ale je to také do budoucna plánováno. Určitě Vás o tom budeme informovat.'' presto na strankach ahoj.cz: ''Od 1.5. dojde postupně k dalším navýšením: 3Mbit na 6Mbit; 4Mbit na 8Mbit; všichni ostatní zákazníci, kterým prozatím nebyla zvýšena rychlost'' (t oby se melo tykat zakazniku na platforme TN / GTS = i me, presto to dneska chlapik vyvratil, a rekl ze s eto teprve planuje) http://ahoj.cz/index.php?p=novinky&sub=novinka&id_novinky=000000090 trochu zmatek co...?? kdy teda zrychli lidi jedousi na preprodavanem netu od GTS???