Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Nextra ADSLink info ???

Nextra ADSLink info ???

Jirka (3.4.2004 09:32:51)

Tak nevím, co na těch stránkách tímto sloganem myslí. Pochopil jste někdo, proč to tam vůbec je? Já to mám aktivovaný už dva měsíce, aby mě informovali o výpadcích a opětovných zporovozněních služby a včera/dneska byl výpadek jako prase a žádná sms ani o výpadku ani o zprovoznění mi nedošla. Technik na podpoře o výpadku věděl, ale o tom proč mi informativní sms (či e-mail) nedošla a ani že něco takového exisuje nevěděl. Takové hlášky "Něviem" o vlastních službách - to si u mě nextra zase pohoršila (víc už to snad ani ke kvalitě služeb a kvalitě komunikace nejde)... :-(

Anonym (3.4.2004 09:51:22)

Hmmm. A taky se za celou dobu nezměnila ta statická hláška, že neevidují žádné globální technické problémy. Čili pro nextru je celorepublikový výpadek ADSL jenom asi taková drobnost. Jinak po tomto extempore by mohl webmaster sekci "ADSLink info" zrušit, když je tam stejně nanic.

Adin (3.4.2004 10:47:02)

Hmm takze ten vypadek kolem pulnoci nebyl jen u me. Na hotline jsem nevolal, postrada to smysl. Ten automat co tam je prakticky nic nezdeli a obcas se zasekava. Kdyz dostane otazku kterou nema v programu tak odpovida "neviem", ale uz se mi taky stalo ze uplne mlcel :-)

Petr Borecek (3.4.2004 15:57:14)

Kua a ja preinstalovalal cely system a modem prosel taky celou rekonfiguraci no na strankach Nextry nikdy nebyli moc rychli.

mn (3.4.2004 17:57:08)

Chm, tusil jsem to, ze je to u Nextry. Ted mozna Nextra zas funguje, ale to ja se nedozvim, protoze ten muj uchylnej ZyXEL jako obvykle hodla ignorovat DSL a nebude synchronizovat, a ne a ne. :) Aspon me to primelo zas nainstalovat win-modem...