Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Také vám poskytovatelé zapojují nechtěné služby?

Také vám poskytovatelé zapojují nechtěné služby?

Pavel Celba (4.10.2007 15:51:31)

Nedávno mi kamárád říkal, že z ničeho nic má na faktuře O2TV. Takže O2TV hned zrušil. Dnes mi volali z Telecomu Austria (ó, jak vznešeně to zní), že mi zařídí levnější volání, stačí jen řící číslo zákazníka O2... Měl jsem k tomu tolik dotazů, že raději zavěsili. V blahé paměti máme nájezdy z Tele2. Ti operátoři a poskytovatelé jsou čím dál tím oprsklejší, ale stačí trochu neznalejší zákazník a je na problém zaděláno. Máte taky takový pocit?

jp (5.10.2007 00:30:32)

Mám internet (4Mb) a TV od O2. K mé plné spokojenosti. Za dva roky jsem z té linky ale netelefonoval. Minulý týden ve středu mi přišel od O2 mail, že mi byla zavedena služba pod nicneříkajícím kódem. Postupně z toho vypadlo, že je to O2Trio, a to v konfiguraci s 2Mb internetem. Hned ve čtvrtek jsem vznesl dotaz, co to má být za legraci. S paní na druhé straně jsme dospěli k vysvětlení, že já ani nikdo z domácnosti to neobjednával, že to tam zadal "externista" (= zaměstnanec externí firmy najmuté O2, která nahání lidi pro jejich služby). A že to bude řešeno, O2Trio zrušeno. Hned v pondělí (začátek nového měsíce) samozřejmě rychlost internetu 2 Mb. Na dotaz na jejich lince mi bylo řečeno, že mají 5 pracovních dnů na řešení, že se do té doby někdo jistě ozve. Termín uplynul, neděje se nic. Internet je pořád 2Mb (= taky poloviční FUP), samozřejmě se mi obnovil roční závazek (a to je dost pravděpodobné, že se budu příští rok stěhovat, takže budu doplácet nesplnění závazku), ale MŮŽU telefonovat zadarmo na všechny pevné linky po republice, což, jak už jsem psal, jsem za 26 měsíců co tu linku mám neudělal ani jednou a dělat to ani nemíním... Paráda. A dovolání není. Takže holt O2Trio mi zůstane, jen si ještě jak debil budu zvyšovat rychlost na 4 Mb. Krásná cesta jak z člověka vyrazit prachy.

Anonym (5.10.2007 01:43:07)

A proč by Ti O2Trio mělo zůstat?! Pěkně to všechno sepiš (pochopitelně slušně, jenom je můžeš mírně poškádlit třeba ČTÚ a pod.) včetně požadovaného řešení a pošli doporučeným dopisem nejlépe s doručenkou na O2.

Anonym (5.10.2007 13:59:28)

Taky bych si nic nenechával. Ti externisti jsou totiž odměňování za takové přechody a smlouvy, takže si sem tam někdo něco připíše navíc. Mnoho zákazníků ani nepozná rozdíl, protože to nekontrolují a jen platí a ti co si všimnou to odhlásí - dotyčný má bezproblémově vyděláno, aniž by tušil, jaké může způsobit problémy.

Kossik (5.10.2007 23:24:26)

Mel jsem podobny problem. Chlapik zavolal,ze k tehdejsimu 3Mbitu (melo se navysovat na 6Mbit),telefonni lince s ISDN muzeme mit i CDMA modem pro pripojeni se v terenu zdarma.. jsme u O2 (drive Telecom) uz nejakou radku let,tak jsem si rikal,ze to treba bude pravda,ze odmenuji stale zakazniky. Jeste jsem se ho ptal,jestli se nic nemeni,zustava nam tarif atd.. Ujistoval,ze ano. Par dnu na to jsem volal na infolinku,abych se ujistil jak to vypada. Pani o nicem nevedela,ze tam zadny pozadavek nema a o zadne takove akci nevi. Tak jsem si rikal,ze si asi pan jen neco zkousel. Ani ne tyden na to koukam na konto a sluzba zmenena na Internet Komplet Business 4Mbit. Na lince uznali chybu,ze jsme to opravdu nechteli menit a ze to je chyba toho zamestnance. No ale resilo se to asi 2 mesice a to ani ne,jak slibovali,ze se ozvou.. Museli jsme je nahanet pres hodnou pani v prodejne O2.. Ale nedej se,preji hodne stesti.. Kdyztak jim zkus pohrozit,ze to posles do televize. To by melo zabrat.. Media jsou mocna :-)))