Honza (20.10.2007 15:29:32)
Sebevědomí, které čiší z hrubosti vašich reakcí, mám na mysli Jirku Petra a Sadislava, mě přesvědčilo, že jsem narazil na lidi, kteří vědí, o čem je řeč.
Můj problém. Už pátý rok mi slouží Motorola Accompli 008. Rozhodně už před pěti lety u každého jména v paměti telefonu měla asi 15 položek (dva maily, dva faxy, dvě pevné, jeden mobil, pager, pracovní adresu, domácí adresu, www, výročí, poznámku, tituly osoby, název funkce atd.). Tlefon je dobrý a rád bych, aby sloužil dál. Chci ale předejít krizi, kdyby náhle odešel a hledám náhradu, která by byla schopna zpracovat data v něm obsažená.
Ten telefon přirozeně nemá Bluetooth, ten asi nějak jen tak začínal (telefon coby model je někdy z roku 1999 - 2000). Má datový kabel a zvláštní aplikaci od Motoroly, která se nazývá TrueSync. Kontakty tedy mám v této databázi v PC.
A já hledám telefon, který umí telefonovat, psát SMS a HLAVNĚ připojit se k TrueSync a stáhnout si do sebe rovnou data z PC. Ostatní vychytávky jako foťák, MP3, rádio atd. jsou mi upřímně řečeno ukradené, preferuji popsanou funkčnost a cenu. Cena není ovšem bezpodmínečná.
Předem tedy říkám, že 5 kontaktů u jednoho jména mi nestačí a chci to udělat pokud možno bezbolestně a bez přepisování.
Takže děkuji zejména uvedeným dvěma znalcům za radu.
Honza