Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Mrkněte na tento článe a napište: nepřipomíná Vám to něco ??

Mrkněte na tento článe a napište: nepřipomíná Vám to něco ??

Tips (25.4.2004 23:28:20)

http://mobil.idnes.cz/mobilni_komunikace/wifi/attwirelessprenositelnost.html Chování tohoto operátora silně zavání něčím, s čím se u nás setkáváme VELMI často.

Zajda (26.4.2004 08:19:59)

To neni tak jednoduche. V ATT byly proste prezivaji pocitacove programy,mechanismy,hardware,stare digitalni ustredny kde byla prestavba mnohem narocnejsi. Uvedomte si take ze v dobe kdy se v USA byla sit plne digitalni(a phreakeri meli raj:) tak u nas v roce 1984 jste byl rad kdyz jste dostal telefonni linku a automaticke mezimestske spojeni bylo jen ve vybranych lokalitach(podobne jako ted ADSL). Nehlede na to ze prepsat stare programy neni sranda. Jedna se kolikrat o velmi stare a soustavne upravovane programy ktere jsou jiz leta odladeny.Musi zde byt splnena stanovena chybovost na dany kus kodu. Chybovost techto programu se blizi chybovosti programu uzivanych ve vyzkumu vesmiru. Jejich predelani a otestovani se nevyplati. U nas v CR mame tu vyhodu ze mnohe programy nejsou jeste zapracovany a tak se neustale silne modifikuji. Na druhou strany co se tyce produktu Siemense(do Alcatela nevidim) tak ty jsou velmi closed source a bez predelani programoveho vybaveni primo u teto spolecnosti se nehnete. Na uzavrenych specifikacich a zdrojovych kodech stoji veskera politika teto spolecnosti. ATT ma vyhodu dlouhodobeho vyvoje vlastnich technologii. Je to vyrazne transparentni oproti uzivani produktu tretich stran ale financne narocne. Vemte si treba ze polozila zaklad vsem UNIXovym systemum vyvojem vlastniho operacniho systemu(kde pozdeji uvolnila zdrojaky). Ta otazka neni tak jednoducha. Dulezite ale je razne zakroceni uradu.Vyreste si to jak chcete meli jste na to casu dost. IMHO je lepsi polovicate reseni nez zadne:)

Tips (28.4.2004 22:59:16)

Zajdo, ja jsem spis poukazoval na chybná mamagerská rozhodnutí, jež jsou podobá rozhodnutím ČT(také si vše chce delat po svem a nepoucit se od ostatnich).