Anonym (3.3.2008 08:16:56)
Podejte pisemne doporucenou postou reklamaci. To je zaklad, aby se s tim dalo neco delat. V pripade zamitnuti da poslat stiznost na CTU.
Ale doporucuju si taky procit smlouvu a dodatky, co je tam napsano za specifikace. Ale tady se da tocit na "obvykle jakosti zbozi", ale to je spis pro sdruzeni na ochranu spotrebitelu.
petr (3.3.2008 08:37:57)
A na jakem wifi jedes ze ti tam nekdo garantuje 10/10 Mbit ??
Jinak se podivej do smlouvy co tam mas napsane o rychlost ale jestli tam je: "AZ 10 Mbit" tak mas smulu protoze to znamena 0-10 Mbit a tobe to tak jede
Anonym (3.3.2008 18:31:52)
nabízet symetrický 10Mbit na wifi chce už pořádný kus drzosti
nobody (9.8.2008 19:50:29)
Nemuzu si pomoct, ale jejich cenik "smrdi". Docela rad bych vyzkousel ten jejich 100Mbit :-)
http://internet.starnet.cz/files/cenik_od_08_2008.pdf
Pepan (27.1.2013 19:11:30)
A nechceš se na ně vybodnout - chci říct: stojí Ti to za ty nervy?
Také jsem měl od nich připojení a kravlo to neustále - teď mám od Sauronu a nemůžu si vynachválit (ano také mají výpadky, ale jen minimálně - většinou když jsou nějaké větší bouřky a někam řízne, nebo když něco někde odejde, ale jinak to jede naprosto v poho a i ty výpadky nebejvaj na dlouho ) Rozdíl v ceně minimální, zato v kvalitě maximální - vím, že když potřebuji poslat v bance platbu, tak prostě sednu ke kompu a z 99,5% vím, že ji bez problému pošlu a rychlost za kterou si platím, taky vždycky naměřím - vlastně jednou jsem reklamoval rychlost - nakonec se ukázalo, že byl problém v síťové kartě. Ohledně rychlosti - ano nabízejí menší, ale pokud nejsi vyloženě sosač, tak Ti to vůbec vadit nebude, protože pro všechny (normální) uživatele je dostačující až až a hlavně: funguje na tom vše a až na těch pár výpadků (za cca 3roky tuším cca 7)vždy. Nene,.. O2 a Starnet už nikdy více,.. Radši kulku ,... :-)
Mirek F. (20.8.2014 09:22:42)
Dobrý den, mám stejnou zkušenost, internet je velmi nestabilní a navíc pomalí!
Spiceny starnet (5.12.2014 17:35:52)
NEustale je to přetíženy a seka se to ja to mužu už kurva jebat normalne to jde jen po 1:00..... až..........jebat
Dwojitej (30.1.2015 22:03:04)
STARNET?? Nikdy!! Jestli se někdo rozmýšlí, ať na to rychle zapomene.. Místo slibovaných 20mb/s to na speedtestech ukazuje max 5mb/s. (těch 20mb/s to běží tak hodinu denně). Celé město běží na stejné IP a polovina stránek je nepřístupná, jelikož si někdo asi zaspamoval. Hrůza!!!