rwd (21.6.2008 04:41:24)
Pomuze mi zmena modemu? Nyni mam AsusTI4631 (s chipsetem TI AR7) a chtel bych zkusit ZyXEL Prestige 660RU-T3 (ma stejny chipset TI AR7), myslim si ze ZyXEL by jako treti nejvetsi vyrobce ADSL modemu mohl mit lepe odladeny firmware a mozna by to mohlo pridat neco malo k me synchronizacni rychlosti.. Mam CRa 10mbit, Down SNR je 6db, Down synchro rychlost 7900-8300kbit(treba hodinu se zkousim neustale dokola spojovat nez tam naskoci o par stovek kbit vetsi rychlost:) ), internet jede pri 8300kbit nasledne diki neefektivnimu PPPoE jen neco kolem 7000kbit.. lidem s CRa 10mbitem jede internet vetsinou kolem 8500kbit.. Pomuze mi zmena modemu abych dosahl o kousek vyssi synchronizacni rychlosti? Je tento ZyXEL Prestige 660RU-T3 dostatecne citlivy? Zkousel jsem drive akorat nejaky Well (taky AR7) ktery mel uplne stejny firmware jako ten Asus:) a synchronizacni rychlost byla vzdy o par stovek kb nizsi nez s TI4631 a DrayTek Vigor2200E+ (ten ma chipset Broadcom, nevim presne ktery typ)a jehoz synchro rychlost byla dokoce o -600kb nizsi.. ma nekdo ten zyxel na lince s nizkym SNR? a jak to slape?