Petr (20.11.2008 16:11:14)
Live Mesh od Microsoftu se mi zdá o trošku lepší. Připadá mi spíš jako DropBox, vzdálená plocha, SkyDrive a WebOS v jednom. A to je společně s 5GB poměrně zdařilá kombinace :) Jen uživatelé Linuxu mají v použití Live Mesh smůlu. Škoda, že Live služby jsou mezi českými uživateli tak neznámé, protože některé jsou docela povedené. Live Mesh určitě vyzkoušejte ;)
sdf (23.7.2009 22:41:16)
lIVE MESch at de do hajzlu. Nezalozis si ho pokud neuvedes svoje cislo kreditni karty.
anonym (8.2.2011 23:27:41)
Ted jsem zkousel Live Mesh a dost me zklamal. Sice joo mas 5 GB oproti Dropboxu s 2 Gb ale nevyberes si kam chces tu slozku sdilet a ma to porad nejaky problemy a vytvarito nekolik verzi tehoz souboru. Myslim, ze Dropbox ma mezi ostatnima plusy i hlavne to, ze funguje napric ruznyma OS, proto se vyuziva i na VS , kde budete tezko vsechny nutit do windowsu ...
anonym (8.2.2011 23:28:03)
Ted jsem zkousel Live Mesh a dost me zklamal. Sice joo mas 5 GB oproti Dropboxu s 2 Gb ale nevyberes si kam chces tu slozku sdilet a ma to porad nejaky problemy a vytvarito nekolik verzi tehoz souboru. Myslim, ze Dropbox ma mezi ostatnima plusy i hlavne to, ze funguje napric ruznyma OS, proto se vyuziva i na VS , kde budete tezko vsechny nutit do windowsu ...