Jenda (3.2.2009 11:50:58)
Ahoj, dovoluji si Vas upozornit na jednoho poskytovatele, ktery skutecne stoji zato. A tim je firma Emea Telecom. ADSL Internet jsem si u nich zridil v roce 2002 v dobe kdy to zacinalo. Tenkrat to byl 512/128 v siti Telecomu s 3GB limitem. Tenkrat to byla bomba a byl jsem spokojeny dobre 2roky. Podepsal jsem smlouvu, koupil modem atd. Zhruba v roce 2004-5 nastala moznost preji do site tehdejsiho Telenoru, ktery nabizel 2048 asi za 800Kc bez limitu dat a s verejnou IP. Zvolil jsem tuto variantu a i v tomto okamziku jsem byl maximalne spokojen. Jenze pak to zacalo: neustale jim neslo inkaso, posilali upominky, na infolince vecne nikdo nic nevedel atd. po milionech urgenci, ze je problem na jejich strane se vse vyresilo, toto se opakovalo zhruba 3x v pravidelnych intervalech, postupne mi dochazeli nervy, pak me oznamili, ze sluzbu pred rokem zlevnili a ze platim rok asi o 180Kc vic, rikal jsem si, ze je to solidni a nabidli mi vraceni v podobe kreditu. Opet spokojenost ale po 3mesicich me prisla upominka, ze jsem nezaplatil a dali mi penale, protoze me dali kredit vic nez sem mel, po dlouhem hadani to uznali, potom zvysili rychlost na 3Mbit a i to stalo na fakture, opet bylo vse fajn, po pul roce me prestal jit net, po dlouhem reseni a zkoumani me oznamili, ze probehlo zvyseni rychlosti na 3Mbit, ktere jsem uz pul roku mel a ze si musim prenastavit modem (tyden vypadek) pak opakovali problem s fakturami, obcas vypadek atd. Pak me uz dosly nervy, presel jsem k 02 a jsem velmi spokojeny. Co me ted dorazilo je faktura s poplatkem za zruseni sluzby. Ma poskytovatel pravo to po me chtit? Smlouva byla na 2 roky a skoncila nekdy v roce 2003-4. Nejsem si vedom, ze jsem podepsal jakekoliv podminky kde by to stalo. Jak se branit? Nejde mi o 1400, ale o to, ze se nechci nechat okradat od teto sebranky. Diky za info...