Igoreso (10.4.2009 12:50:52)
ja prouzivam programovane stahovani,jelikoz moje PC zere vic nez je zdravo (4jadro,8gb ram,4870,4xHDD) a platim si elektrinu sam :(
beznej deni postup:
v praci kdyz neni co delat si projdu mista kde beru veci na stazeni,linky si hazim do mailu po celej den,pred tim nez odejdu domu si ho poslu. doma jen skopiruju linky do programu a necham ho jet v noci kdy spim,po stazeni se PC samo uspi a ceka na dalsi den..
Bohuzel treba z rapidshare nektere filmy i serialy rychle mizi(hlavne novinky) tak ej dobre to stahnout co nejdrive,nez to nakej dobrak bonzne a smazne :)
Anonym (10.4.2009 14:55:15)
Pokud chces setrit kup si starej notas za par tisis a stahuj prez ne. Za par mesicu mas investici nazpet a jeste budes mit v ruce notas.
DS (10.4.2009 18:36:39)
to mi skoro prijde jako si koupit Ferrari a pak nadavat, ze nemam na jeho provoz. Ale ono to s tim oberem neni tak hozne, to jsou z 50% takove reci deticek na PCTuningu apod., kde kazdej povazuje za cool si koupit aspon 800W zdroj "bo jinak by to tu hustomasinu nemohlo prece utahnout, vole" xD
Anonym (11.4.2009 19:45:22)
Sice mám o něco slabší pc ( 4 jádro intel, 4GB ram, 3x HDD, 4870) ale že by žralo i trávu bych neřekl, mám to změřené a při běžné práci (opera, winamp, stahování z rs ) to papká 144W takže zas tak hrozny to fakt neni. Ale to nemění nic na tom, že čím rychlejší internet tím lépe.