Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > O2 TV Start

O2 TV Start

milan (10.5.2009 01:47:43)

Nazdárek, rád bych pokecal a chtěl bych se zeptát na pár informací. Jako je jasný že o2 mění ceny a chce se "asi" opět jenom napakovat. K nahému ADSL vám dáva TV, která je zadarmo. Ale je skutečně tomu tak? No jasný, že není. Jak velké bylo moje překvapení, když jsem volal na jejich infolinku a zeptal se něco. Já osobně bych klidně to té nabídky využil, ale jenom proto, že je to "zdarma". To že si ale musíte koupit set-top-box od nich nebo pronajmout to mě dostalo. Službu pri nespustí dokud nebudu mít jejich STB, nvm už přesně ten model. No tak jsem vola na infolinku jesli je možné mít vlastní STB který tu službu podporuje a funguje, pač 150 měsíčně za to co je v digitalu zadara nebo 2900 za STB davat rohodně nebudu. Zde je tedy ta otázka, o2 vám také nabízi možnost si od nich ten STB koupit za těch užásnych 2900 korun. Při zrušení vám stb zustava. když se ale rozhodne službu znova zřídit, máte smůlu, musíte si koupit nebo opět pronájmout set-top-box. Mě to příjde jakko děsnej podvod pač stb jsem koupil za mnohem min a o2 tv na tom funguje. Váš názor, myslíte že mi to zřídi? nebo máte někdo nějaké bližší informace k to tomu?

Anonym (10.5.2009 16:03:09)

Podmínky jsou naprosto jasný: buď si STB pronajmeš nebo koupíš od O2,jinak tu službu nelze zřídit,mají to v systému svázaný,prostě je to nepustí dál,dokud nezaškrtnou koupi nebo pronájem,nevím co vymejšlíš za kejkle. Mimochodem,pochybuju,že by ti fungoval jiný STB na O2TV než ten,co je ke službě od O2 dodávaný - mají tam speciální firmware.

Anonym (10.5.2009 16:48:17)

kamarad měl multi, 2 stb na jednu linku. o2 tv zrušil jeden stb vratil a druhej mu zůstal(ten co si koupil za 2900), chtěl se he zbavit tak, jsem si ho od něho koupil. mě to přijde jako pěkna blbost. co kdybych to udělal v minulosti jak on. koupil trio zrusil. mám dva stb, kde jsem si ten druhej koupil. chci si tu slubzu zridit znova ale musím platit zbytecne 150 nebo si koupit dalsi..

Anonym (11.5.2009 13:09:06)

zní to celkem nelogicky, ale musíš si vzít opravdu ten jejich, opravdu mají nastaven progrma tak že to tam musí prodejce zaškrtonu dodání stb. (mělo by to jako hlídat lickou chyby aby to někomu neaktivovali bez stb), ale dokud ho tam nedají tak je to ten počítač bohužel nepustí aktivovat, takže jestli chceš jejich TV nezbývá ti nic jiného než si ho vzít od nich. Jinak tu částku 2900 nemuší platit hned, můžou ti to dát i na splátky

Anonym (11.5.2009 21:56:14)

Nechtěl bych to jejich slavný O2IPTV ani zadara. Zlatej satelit tolik programu mi nemužou nikdy ani vesnu nabídnout a ta cena a kvalita no nehoráznost.

petr (13.5.2009 07:24:44)

jo a v češtine ? :)

anonym (28.2.2011 09:02:36)

Platit 2900,- za STB se mi také nechtělo. Koupil jsem si jej tedy za třetinovou cenu na aukčním serveru. Vše funguje ok, dostal jsem i záruku. Abych využíval službu O2 tv, tak jsem kdysi musel i tak přesto objednat tu službu s pronájmem STB, ale do poznámky si napsali, že již tento STB mám. Tak mi sice poslali další STB, několik měsíců (asi 2 či 3 jsem platil) pronájem. Jejich STB jsem vrátil a v reklamaci přes telefon, jsem jim jasně řekl, že STB mám, že jsem to říkal při objednávání služby, tak mi řekli, že STB mám vrátit, to jsem udělal a dál mi vrátili peníze za pronájem toho STB. Je to zdlouhavý, ale takhle jsem to vyřešil já. STB mám levnej, ale musí se počítat s tím, že ten jejich se musí pak vrátit a peníze z pronájmu je pak třeba reklamovat a chtít zpět.