Nargon (21.7.2009 20:32:14)
Ano, O2 umoznuje jit do minusu. A ted zalezi jaky druh internetu mela. Pokud to byl wap, tak tam takovouhle castku neni problem udelat behem hodiny, a nebo i rychleji.
A nejlepsi je ted tu simku zahodit a koupit si novou. Preci ten dluh nebudete platit.
Radek (24.7.2009 10:59:59)
Naprosto totožné zkušenosti u t-mobile. Kredit byl na kartě cca 5,-Kč, zhruba dva týdny. Prakticky se nedalo volat. A najednou kredit mínus 600,-Kč. Po dotazu u operátora to naběhlo za internet, použití jeden den, zcela omylem. To je naprostá sprosťárna. Karta je od toho, aby v okamžiku, kdy není kredit, nepovolila žádné služby. Ani hlasové, ani datové. Pokud to operátoři nedokáží ohlídat, považuji to za sprosté vzhledem k zákazníkům.
Jinými slovy tedy ani t-mobile z tohohle pohledu nedoporučuji.
Anonym (25.7.2009 08:53:55)
Nojo jsou to sičáci u tel. hovoru to ustrihnou protoze kdyby clovek nezaplatil tak je to ale neco stojí. U internetu to je jine nechají to jit do minusu protoze je to nestojí ani korunu, jen vyuzivate kapacitu jejich sitě. A co si budeme povídat ty ceny za pripojeni na wap jsou zlodejina. Take jsem se omylem v chorvatsku pripojil k internetu prez to jejich tlacitko co davaji naschval na ty jejich telefony. A za cca 10sec. na internetu mi strhly 200kc chapu ze tam je rooming ale i tak az 10 sec? kolik by me pak asi stahala hodina? 72tisic?????
fitch_ew (2.8.2009 20:05:22)
Ja jsem se u T-mobilu dostal do -4 600,- kc za WAP.