Viktor CZ (20.8.2009 17:05:17)
A vůbec nejlepším nástrojem ze všech je (dnes také umírající) RM-Clock .
(Obdoba NHC kde je dnes už problém sehnat acpi profily i na notebooky , které v dobách největší slávy podporoval )
A že by nastavení AAM na HDD vyžadovalo neustálre spuštěnou utilitu v tray ? ... Co to má být ??? .
Programy to jsou užitečné a rozhodně nenahraditelné - patvary co dodávají výrobci fungují mnohdy hůř . Škoda že stávající projekty umírají a náhrady neexistují .
Martx (24.8.2009 04:56:16)
No jistě, RightMark CPU Clock Utility je skutečně dobrý nástroj na ztišení notebooků a jsem dost překvapen, že zde není zmíněn. Inu, není článek jako článek.
Franta (21.9.2009 17:33:20)
Hm, ale porad nevim co jsou ty "netbooky", ze by nejaka inovace notebooku :-)
Anonym (21.9.2009 23:59:35)
Netbook = notebook vhodny tak maximalne na brouzdani po netu ;)))
Vsechny ty hrackarny a zmenseniny notebooku. (Nic proti nim, sam jeden jako doplnkovy ntb pouzivam a dokonce s W7 a MS Office 2003 ;)
jha (14.9.2009 20:11:11)
Che, nejsem zadny expert, ale u meho Asusu, nejak podezrele byl slyset vetracek...vypnul jsem, vse odpojil a sejmul spodni kapotaz....lopatky byly zapraseny, za 2 roky pouzivani, nasadil jsem fotobalonek a obezne kolo jsem dukladne ofoukal. Vetracek se ztisil a neni slyset, jak bylo drive..
Petr (20.9.2009 08:55:55)
Tak jsem tenhle prográmek nainstaloval na NT Toschiba Satelite,
OS Vista,dal jsem do ,,Po spuštění, a ejhle po spuštění to
systém zakázal a nechtěl s tím spolupracovat.
Funguje to,když to po spuštění jakoby nainstaluju,skočí to na lištu a snad to chodí.
Jde s tím něco udělat ??
Díky : bra.bra@seznam.cz
Amadeus (5.12.2010 13:54:04)
Zdravím, quietHDD bohužel obsahuje trojana Trojan Crypt.XPACK.Gen. Nebyla by nějaká alternativa, která by byla ,,čistá"?
Díky za odpověď