Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Pojištění automobilu přes internet

Pojištění automobilu přes internet

Anonym (23.10.2009 00:00:00)

V dnešní době je stejně moderní nakupovat či prodávat přes internet jako objednávat nejrůznější služby. Díky elektronickým platbám je celý proces velmi snadný. Můžete se tak snadno pojistit při cestě do zahraničí nebo uzavřít zákonné či havarijní pojištění motorového vozidla.

Phate (23.10.2009 00:28:28)

Pěkný článek, upřímně mě docela překvapilo, že se na dsl.cz dočítám něco o pojištění aut. Ale tak proč ne, je to služba jako každá jiná, která se poskytuje přes net... osobně ale můžu doporučit http://www.opojisteni.cz, člověk se tam dočte ledacos o pojištění... :)

FIDZI (17.5.2010 14:14:59)

jj,už jsem se s tím taky setkal,je to čistě jen provizorní karta pro polici a nejde s ní nic vyřizovat :-(Ale spousta lidí o tom nic neví a to i lidi,kteří sedí na těchto úřadech a měli by být o takových věcech informováni,jj,doba letí dopředu a je tu pojištění on-line :-)Při hledání pojišťoven s nejlevnějšími nabídkami jsem narazil na toto,byl jsem hodně překvapený,schválně mrkněte,co v dnešní době jde pojistit:-)http://www.slavia-pojistovna.cz/pojisteni-krystof, je to zatím teda jediná pojišťovna,která toto zavedla,teda si myslím,na jinou jsem nenarazil.

petrafialova0@gmail.com (28.3.2014 14:19:20)

Za mě určitě doporučuji srovnávač inpojisteni.cz - uzavřela jsem povinné ručení za krásnou cenu, vše Vám jasně a srozumitelně vysvětlí a prostě celkově jsem byla velmi spokojená.

fill (23.10.2009 14:41:59)

Rozhodne potvrzuji, ze projit nabidky/vypocty na internetu je prinosne, clovek se rychle dostane do obrazu kde co nabizeji a to relativne presne. Osobne bych ale doporucil obezretnost pri uzavirani na dalku at uz po internetu nebo telefonu. Pokud vam nejde o cas asi neni co namitat, ale v mem pripade, kdy jsem potreboval pojistit prave koupene auto a chtel jsem ho prihlasit, jsem si online sjednanim jen zadelal na potize. Uzavrel jsem pov. ruceni, ktere snad platilo od okamziku sjednani (bylo to tak napsano v navrhu smlouvy), ale na vytisklou zelenou kartu, kterou mi poslali v pdfku i s navodem jak si ji vytisknout na barevny papir kvuli problemum s urady, mi na registru auto odmitli prihlasit (na namitky ze pojisteni opravdu mam a po tom co jsem jim ukazal email z pojistovny to pani od prepazky sla zkontrolovat nekam k sefovi v nejake databazi, a prisla s tim, ze tam taky nejsem zanesen, holt prvnich 14 dni je to jen navrh smlouvy, ktery definitivne a prokazatelne plati a z buh vi od kdy) a musel jsem cekat asi tyden nez mi poslou opravdovy original postou. A to jsem v zoufalstvi volal na infolinku kde mi rekli, ze si mam zajit pro original na pobocku, coz jsem udelal, dosel na pobocku aby mi vydali doklad, coz podle pracovnice na pobocce zase pry nemuzou, protoze museji cekat nez prijdou penize prvni splatky z meho uctu na jejich. Potm prisla postou jen docasna zelena karta s platnosti cca mesic, na kterou mi auto nastesti prihlasili (ale vsadil bych se ze kdyby sli do databaze tak me tam stejne nenasli), a teprve po dalsim tydnu mi prisla definitivni zelena karta. A to nemluvim o tom, ze soucasne uzavrene havarijni pojisteni zacalo platit nejdrive o tyden pozdeji, kvuli te zminene kontrole zivym agentem u me doma. Nejvic me pak mrzelo, ze na pobocce dane pojistovny bych byal dostal v podstate stejnou cenu (mozna o 200 drzasi) a vsechny dokumeny jsem mohl mit v ruce a platne v okamziku odchodu z pobocky. A to jsem jeste rad, ze jsem nemusel dokazovat nekde na ceste policajtum, ze opravdu mam pojisteno nebo ze mi nekdo neukrad auto v tom tydnu co jsem cekal na prohlidku agentem pojistovny.