Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Nerudovská otázka natřikráte

Nerudovská otázka natřikráte

Anonym (24.11.2009 00:00:00)

Kam s daty, kde začíná a končí rafinovanost podvodů, a co na nás šijí projektanti domácích multimediálních center? Jinak řečeno – co z toho opravdu potřebujeme.

karel 4 (24.11.2009 15:14:41)

K tomu TVP: já tak mám vstupů taky hodně, přesto musím používat ještě slučovače scart, protože mě ty 2 vstupy nestačí. A jsou jediné, které umějí automaticky přepnout televizi na příslušný vstup, tedy pokud to podporuje připojený přístroj.

Pavel (26.11.2009 03:43:55)

Kam s daty? No, fotit ne na nejvyšší rozlišení, stejně většina národa nepozná rozdíl mezi 3, 5 nebo 8 megapix. snímkem. Podobně je to i s filmováním na digi kamery. Rozdíl je samozřejmě v tom, že výsledek se pozná až po zpracování. Co se týče funkcí nových LCD a podobných placatých televizí, je to krásné, když tyto stroje umí tolik věcí. Ale krásným příkladem je můj jinak moc šikovný tchán. Koupil za drahý peníz vééélkou LCD televizi zn. Samsung a po nějaké době, kdy už z něj vyprchalo opojení z funkcí, došel k závěru, že by vlastně přivítal, kdyby se ta televize chovala pouze jako "blbý" monitor. Většina funkcí je mu na nic a tzv. vylepšování barev a různé převzorkovávání obrazu z lepšího rozlišení na ještě lepší je tak akorát dobré pro slepé a hluché důchodce. Normální člověk vidí už na první pohled, že něco zde není v pořádku... Aby bylo jasno, hraji si na grafika, mám i cit pro barvy, promítal jsem v kině pár roků, zvučil jsem čas od času nějaké akce a tak proto si troufám mluvit, psát a pranýřovat výdobitky moderních technologií :-) Hezký den Vám věem přeji!

mirda (28.11.2009 08:21:44)

ZDRAVÍM velice mě pobavil váš článek.Akorát bych jej lehce doplnil. S těmi daty mi to připadá jako s prostorem za dveřmi na půdu. Když tam jsou schody,jsou plný všeho možnýho i nemožnýho a půda jakbysmet.Pokud se na půdu leze jenom poklopem, bývá tam prázdno.Jde li to jednoduše lidi by se strhli..... A k tý elektronice? Nedivt se. Kdo si hraje, nezlobí....A ty vývojáři jsou taky superhračičkové. Akorát si neuvědomují že třeba všech těch 150 tlačítek na dálkovén ovládači bude zvládat jen nepatrná část populace. Většině bude stačit druhá strana dálkáče s asi 5ti tlačítky (zap-vyp a nahor-dolu po prog. a hlasitost) Tohle pamatuju kolem r 1995 u supertelky Sony. Ps. Mně u telefonu plně uspokojuje že se s ním dovolám!!! hezkej den ! MKf