Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Proč bychom se netěšili, když nám Senát peníz dá

Proč bychom se netěšili, když nám Senát peníz dá

Anonym (16.1.2010 00:00:00)

Senát České republiky spustil v době krize nové internetové stránky pro mladé. Dal za ně 170 tisíc korun a není z nich přesně jasné, komu že jsou určeny. Pokud vás zajímá, kam jdou státní peníze, čtěte dále.

Likvidátor politiků (16.1.2010 07:39:41)

Autorovi velké + za to, že dokázal věc, která je na ránu z pistole (a rozhodně ne rychle z milosti, ale nejprve do kolena, potom do koulí...) podat vtipnou formou. Evidentně si nějaký kámoš zarobil... Tohle ale vyšlo ještě levně. Vzpomínám na weby, které dělalo MSMT, které stály několik milionů, měly pomoci s přípravou na státní maturitu :-))))))))) a kromě několika žvástů na úrovni těch podprůměrnějších hesel na wiki tam prostě nebylo NIC, resp. vzhledem k tomu, že z těch blábolů třetiligových "intelektuálů"by bylo lépe se na maturitu neučit, tam nic nebylo. A vůbec bych se nedivil, kdyby za ty cca 2 roky na těch webech nepřibyla ani čárka... nebo jsou už (raději) v křemíkovém nebi (spíše pekle)? P.S.: Ona to je sranda přesně do okamžiku, než si člověk uvědomí, že právě kvůli podobným nesmyslům půjde do důchodu v 67, pokud vůbec. PLATÍ TOTIŽ VZTAH: ČÍM VÍCE NA DANÍCH OBČANÉ ZAPLATÍ, TÍM VÍCE POLITIKOVÉ ROZKRADOU.

Jenda (17.1.2010 09:40:24)

Naprosto souhlasim, je to pěkné zvěrstvo co se děje, o tom není pochyb. Jinak článek zpracovanej jako obvykle pěkně

Anonym (17.1.2010 18:09:42)

No, státní zakázky jsou státní zakázky. Nikdo se za nic neptá, nikdo nic nekritizuje, jen se vyplatí peníze a je jedno, že by to šlo udělat za desetinu... Holt známí a známí známých zejména v tom modrém prostředí senátu nedovolují, aby se k tomuto dostal normální člověk a nechal si zaplatit normální peníze... Ale ten lvíček je tam pro ty patnáctiletý fakt úžasnej :-DDD Stejně jako hry jsou pro dnešní pubescenty asi trošku mimo...

Kostka (18.1.2010 14:53:06)

Protože v Kanceláři Senátu PČR pracuji, něco o té zakázce vím, narozdíl od vás, kteří ani nemáte odvahu se identifikovat. Článek je snůžkou nesmyslů, věcných chyb a ční z něj velká neznalost tématu. To ale vysvětlím přímo autorovi. A aby bylo jasno: neberu vám váš názor, ale pokud je vyřčen bez znalosti věci, je bezcenný. Jako ty vaše, milí anonymové a likvidátoři.

Patrik (24.1.2010 20:19:39)

Pane Kostka, je hezké, že v senátu pracujete, ale jste pouze řadový pěšák, který možná o zakázce něco ví, ale zdaleka nerozdává finance a už vůbec ne, aby o tom rozhodoval. Finance daňových poplatníků by měly být využity účelně. Pro méně gramotné to znamená, že pakliže peníze "pustím" měla by práce odvedená za dílo obsáhnout co možná nejširší "publikum". V případě webu bohužel s tímto nesouhlasím. Díval jste se vůbec na výsledek práce? Víte jak ten web vypadá? A právě zde vzniká zásadní otázka!! Mládež je podle mne osoba do plnoletosti věku. Předpokládám že Vám už bylo 18 a nejste brigádník. Dokážete specifikovat dolní věkovou hranici mládeže? Uvědomte si, že já své peníze odvádím, stejně jako Vy, ale rozdíl je v tom, že mě na nich záleží a Vám je to naprosto jedno kam putují.