Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Je budoucnost her spojená s Google?

Je budoucnost her spojená s Google?

Anonym (8.9.2010 00:00:00)

Sociální sítě rozjely nový zajímavý druh bussinesu, kterému se zatím příliš nedařilo – on-line hry, za které se platí až v jejich průběhu. Tím se otevřel zcela nečekaný svět investičních příležitostí. Budou pro Google facebookové hry novou hlavní investiční příležitostí? Android míří na PS4 i do televizí. Otvírá se tak prostor pro novou formu zábavy.

Zdeněk (8.9.2010 09:19:04)

Trefný článek. Dodal bych, že PS4, resp. další generace herních konzolí obecně už nebude v provedení, jak ji dnes známe, ale ve formě tenkého klienta. Herní výpočetní výkon poběží mimo konzoli. Z tohoto důvodu je nasazení Androida jakožto operačního systému skvělou volbou a nepředstavuje zásadní problém s integrací do "cloud gamingu".

Nargon (8.9.2010 15:43:33)

Ja "cloud gamingu" zrovna moc neverim. Ja mam dost strach z pingu, hlavne odezvy hry na muj vstup. Tj kdyz zmacknu tlacitko, tak grafickou odezvu uvidim az za 20ms. Nevim jak moc to bude hratelne. Mam zkusenosti u par her, kde se mi tohle stalo. Tj kdyz jsem hnul mysi tak se obraz otocil az za chvili. Mno takhle se ta hra nedala hrat. Cokoli zamerit a vystrelit na to byl nadlidsky ukol.

Zdeněk (9.9.2010 10:27:33)

Souhlas, avšak když uvážíme, že FTTH/FTTB se dnes kope minimálně v každém městě krajského nebo okresního formátu napříč Evropou, tak by vaše obavy neměly být v době, kdy cloud gamming přijde, aktuální. Věřme :-)