Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > SVINĚ OD UPC

SVINĚ OD UPC

anonym (7.12.2010 23:07:54)

Největší ZLODĚJI A SVINĚ co můžou být.naúčtují vám nevrácený modem za pár korun achtějí po vás 5000,-pokutu a postoupí to vymahačské firmě(Český inkasní kapitál,a.s.,) ,která si naúčtuje 8.000,- soudní výlohy.Neskutečný dostat se mi někdo z nich do ruky,tak mu ten modem vymaluju na ksicht.Ještě k tomu zajímavý odkaz http://www.fushal.net/2010/06/dejte-pozor-na-upc-je-to-banda-grazlu.html?Takže OPRAVDU POZOR CO S NIMA SEPISUJETE,protože to vy padá,že rozjeli slušný byznys.

Franky (8.12.2010 20:01:50)

Ten samej problem jsem mel s kartou k satelitu. mel jsem ji x let, ale uz dlouho mi nefungovala a ja jsem se nemel k tomu to zrusit a kdyz uz jsem se k tomu dokopal tak jsem tu kartu nemohl najit. Ty kurvy po mne chteli taky 5 hadu za nefunkcni kartu!

Gargulak (14.12.2010 15:20:09)

Proboha, to jsou metody jak od nějaké pseudofirmy s fiktivní adresou v panelákovém bytě, od léta celostátně působící zavedené firmy bych je nečekal. Jinak, díky za upozornění, já sám naštěstí s UPC nikdy neměl (a po tomto ani nebudu mít) co do činění, nicméně sestra má net a kabelovku. Také je dobré v obecné rovině vědět, za co vás v budoucnu může někdo tahat za fusekli a z dluhu za starý a bezcenný krám chtít řádově desítky tisíc.