Do diskuse momentálně není možné vkládat příspěvky. Děkujeme za pochopení.
Úvod > Diskuse > Obecná diskuse > Porazí Chuck Norris dva Smrčky?

Porazí Chuck Norris dva Smrčky?

Anonym (31.12.2010 00:00:00)

Nejen vánoční výzdoba od listopadu, ale už i vánoční reklamní kampaně v televizi a přidružených médiích. To je trend doby, kterému se jen těžko vyhneme. Letošní telekomunikační Vánoce se potom nesly v duchu souboje Chucka Norrise se dvěma smrčky.

xxx (1.1.2011 00:55:41)

Jako by už nebylo dost stupidních reklam a jinýk kravin v TV ! ale tyhle tomu daly korunu !!! prostě humus ! tedy jako cokoliv co natočí neše TV Jo málem bych zapomněl, popřát všem slušným a normálním lidem hezký nový rok a taky dobrého zdráví :) a naši slávné milované skorumpované vládě ktará se poctivě snaží zníči nás obyčejné lidi, jak finančně tak i po stránce zdraví , aby dostly žaludeční vředy připadně infarkt - mor - HIV - žloutenku - tyfus - snět - kapavku - sifilis - sfrab - a všechny druhy cizopasníku :) a jak rádi říkají naši milí romští spoluobčané ABY VÁS RAKOVINA SEŽRALA !

Nargon (1.1.2011 17:36:03)

Mno na obe reklamy si pamatuju i se mi celkem libily. Ale za boha si nemuzu vzpomenout na co ty reklamy byly. Nevim jestli na praci prasek, blici pytliky nebo novy televize. Ale reklamy to byly vtipny, rad jsem se na ne podival. Akorat to asi nesplnilo ucel, protoze jsem si nezapamtoval na co ty reklamy byly.

Dreit (1.1.2011 20:05:07)

Náhodou právě Vodafone to zvolil hezky, komunikace obou Smrčků probíhala telefonicky, takže už od začátku se dalo odhadnout čeho se reklama týká :)

anonym (5.1.2011 11:36:02)

Jo jasně, že se prkna z velkoskladu dají objednat i telefonicky! :-)